2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 94399 بازدید | 178 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من كه تا حالا مديكور هاله الكي ننداخته اصلا نگران نباش تازه اگه با يكي ديگه منفي شد بازم ناراحت ...

الان سرتین زدم منفی بود دونه 500 تومن بود.یعنی مدیکور که گرونتر غلطه بعد این مثبته؟؟،..بعدشم من ببخشید ادرارم الان خیلی رقیق بود.حالا باز فردا صبح امتحان میکنم.سه روز به موعدم مونده

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
الان سرتین زدم منفی بود دونه 500 تومن بود.یعنی مدیکور که گرونتر غلطه بعد این مثبته؟؟،..بعدشم من ببخش ...

من خيلي بي بي چك استفاده كردم به نظر من حساسيت مديكور و روژان خيلي بالاست مخصوصا روژان عالي بود واقعا مثلا مال من لاوين رز منفي نشون داده بود

الان سرتین زدم منفی بود دونه 500 تومن بود.یعنی مدیکور که گرونتر غلطه بعد این مثبته؟؟،..بعدشم من ببخش ...

سرتین خودکاری بخر،نواری که کلا اشتباهه

۵ تومنه

یا هرمارکه دیگه ای خودکاری بخر دقیقتره

خوش اومدی عشق کوچولوی من  

اره صبح باید امتحان کنی

خودکاریش خیلی دقیقه

حالا هرمارک دیگه ای رو صبح امتحان کنی درسته😍😘اگه مثبت بود یه مارک دیگه ان شالله حتما بارداری

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
اره صبح باید امتحان کنی خودکاریش خیلی دقیقه حالا هرمارک دیگه ای رو صبح امتحان کنی درسته😍😘اگه مثب ...

باشه عزیزم....دعام کن..🌹🌹🌹🌹

چرا نباشي مثبت كاذب خيلي كمه من سر دخترم يه دونه مديكور گذاشته بودم يه خط كمرنگ افتاد  مطمين شد ...

من ماه قبل زدم درجا دوخط انداخت ولی کاذب بود مدیکور

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
وااای یعنی میشه که بشه...؟؟؟؟؟..تورو خدا برام دعا کنید...محتاجم به دعاتون😢😢😢😢😢😢

عزیزم الان این نی نی تو دلت حاصل همین بی بی چک کمرنگه؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
عزیزم الان این نی نی تو دلت حاصل همین بی بی چک کمرنگه؟

نه عزیزم.دو روز بعدش پریود شدم..ولی آخرین پریودیم بود...😊

واسه همین ماه بعد دیگه بیبی چک مدیکور نگرفتم..خیلی مسخره س..رژان گرفتم.

نه عزیزم.دو روز بعدش پریود شدم..ولی آخرین پریودیم بود...😊 واسه همین ماه بعد دیگه بیبی چک مدیکور نگ ...

عزیزدلم...برا منم دعا کن مال منم هاله انداخته 

خیلی نگرانم 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
عزیزدلم...برا منم دعا کن مال منم هاله انداخته  خیلی نگرانم

نگران نباش..اگه هاله ش در حد توهم نباشه و زیر 5 دقیقه خط بندازه مثبته...البته سعی کن فردا یا پس فردا با یه مارک دیگه هم امتحان کنی..توکل به خدا