2777
2789
آقای پاسخگو شما جواب همه سوالا هم که بلدی

بله سوالات معارف و اعتقادی و علوم اسلامی هر چی بپرسید پاسخ میدم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم .

ولی هیچوقت اون شخصیتی که برام قابل تحسین و اعتماد باشه همزمان پیدا نشد ه هنوز (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دعای سیفی صغیر هر شب بخون تا ۹۹ شب

این که شد نصف سال 🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بله سوالات معارف و اعتقادی و علوم اسلامی هر چی بپرسید پاسخ میدم

یه کم در مورد تحولات سوریه و خروج سفیانی  و ربطش به ظهور حضرت مهدی توضیح بدین . البته با اجازه اسی . اگه اسی راضی نیست خودتون تاپیک بزنین اونجا تگم کنین

از ی پسر انتظار چنین اطلاعاتیو نداشتم😂

همین ۵ ماه که ا مدم اینجا زیاد راهنمایی واس ازدواج کردم و خیلی هاشون عقد کردن و چندتاشون حتی عروسی گرفتن 

خیلی ها خجالت میکشن بیان بگن وگرنه زیادن گرچه بنده راضی نیستم که بیان و بگن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد