2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که باباش معتاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 119 پست

مسلما خاستگار کمی میاد ،ولی خب هستن کسایی که واقع بین باشن بگن ،دختره خوبه بیان خاستگاری ،دوست مادرم برای پسرش بله دختری گرفت باباش معتاد بود خونه رو ترک کرده بود ،گفت دخترش خوبه ،مادرشون خوبن برا پسرش گرفت ،تازه به دختره گفت وام ازدواج و بده به پسرم ،در حد توانت جهیزیه بیار ،با وام ازدواجشون و کمک مالی خانواده پسر یه خونه مسکن ملی نوشتن ،دوسال هم عقد موندن دختره ت  این دوسال چند تا تکه جهیزیه تونست جور کنه بقیش و مادره پسره خریدن ،بعد عروسی هم رفتن خونه خودشون ،تا جایی که میدونم زندگی راحت و بی حاشیه ای دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرمون کوچیکه همه میدونن این مرد معتاده و زن و بچشو دق مرگ کردههمه میدونن دختراش بخاطر کارای این تن ...

ببخشید چون شهرتونم کوچیکه توقع خواستگار درست و حسابی را نداشته باش..مگه اینکه از این شهر بری

گلم خدا اگه بخاد بسازه یدفه میبینی یه کیس خوب عاشقت میشه و میاد ازین خونه میبرتت...ب خدا توکل کن و باهاش معامله کن...هیچی غیرممکن نیست...تو گناهی نداری ک پدرت اینجوریه...تو لایق بهترین هایی

خدا ذلیلش کنه

من کسی را میشناسم که توی شرایط شما بوده و ازدواج موفق و شغل پر درآمدی هم داره. خانم مهندس شده. 

درخواست دوستی بده تا نام کاربریشو بگم. شاید اینجا دوست نداشته باشه عنوان کنم

میتونی تاپیک هاشو بخونی شاید مفید باشه

خونه به اسم همین مردکهمامانمم سرطان داشت و هنوز مریضه نمیتونه کار کنه بابام دق داده مامانمو منم هرچق ...

عزیزم من دیدم دوستم پدرش معتاد بود با استادش ازدواج کرد 

هر دو ادامه تحصیل دادن و الان کانادا هستن

ادمهایی هم هستن که شخصیت خودت رو میبینن

اونم بیماره باهاش نهربونتر باشید شاید خدا کرد ترک کرد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خونه به اسم همین مردکهمامانمم سرطان داشت و هنوز مریضه نمیتونه کار کنه بابام دق داده مامانمو منم هرچق ...

مستاجرید؟ خب چرا میگی خونه به اسمشه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند