2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که باباش معتاد باشه

2184 بازدید | 119 پست

و دخترش ازدواج کنه؟ همش حس میکنم بخاطر بابام که تشت رسوایی رو زمین زده با شیشه کشیدناش تا ابد قراره تنها بمونم

دوبار ترکش دادیم باز رفت تو این راه یکسره هم یا داره وراجی میکنه یا دروغ میگه و به جون ما قسم دروغ میخوره بخاطر کاراش 

جدیدا هم فکر خلاف افتاده تو سرش

بهش گفتم اگه کنار نذاری اونجایی که جمع میشی با دوستات میکشی رو به پلیس لو میدم بیان بگیرن ببرنتون

اگه درک نمیکنین لطفا از تاپیک رد شین و نمک رو زخم نپاشین چون این مرد ابرو برامون نذاشته یه بار اوردوز کرد همسن و سالهای من جمعش کردن

الانم ماهی هزار تومنم دست زن و بچش نمیده همه رو خرج شیشه و رفیقاش میکنه

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه تابلوه خیلی فکر کنم باید از فامیل و آشنایی برات بیاد که بدونه

شهرمون کوچیکه همه میدونن این مرد معتاده و زن و بچشو دق مرگ کرده

همه میدونن دختراش بخاطر کارای این تن به هزارجور حمالی میدن که حداقل خرجی رو دربیارن

ازدواج سنتی خوب ندیدم واقعیت اش بلکه زرنگ باشی و خودت کسی رو پیدا کنی 

تو ازدواج سنتی به خاطر خانواده ست که میان جلو 

بایا صبور باشی همون ازدواج با دوستی هم به احتمال خیلی بالا با مخالفت خانواده پسره رو به رو میشی باید گذشت داشته باشی 

اینم بگم اگه مادرت جدا شه و با شماها زندگی کنه ممکنه کسی بیاد و بتونه قبولتون کنه معتادا مایه ننگ بچه ها و خانواده هستن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به مرحله ای رسیدم که بزنه منو بکشه برام قابل تحمل تر از این زندگیه

فقط باید مادرت قانع کنید جدا شه خودتون از مادرتون مراقبت‌ کنید این مرد بدتر باره روی دوشتون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره من دیدم دختر خواهر شوهرم الان همش دارن سرکوفت باباشو بهش میزنن دختره دو سال ازدواج کرده ضعف اعصاب گرفته یه روز خوش نداشته فقط به فکر استقلال مالی باش برا خودت دنبال شغل باش به خدا شوهر این دوره و زمونه به درد نمیخوره فقط غصه هاتو بیشتر میکنه 

خب ب مامانت بگو طلاقشو بگیره بندازدیش بیرون بازم فرزند طلاق بودن بهتره تا اینجوری بودن

خونه به اسم همین مردکه

مامانمم سرطان داشت و هنوز مریضه نمیتونه کار کنه بابام دق داده مامانمو منم هرچقد کار میکنم نهایتا میتونم چندکیلو مواد غذایی برای خونه بخرم پول پیش خونه و وسیله ها رو چیکار کنم