2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که باباش معتاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 119 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره زن داییم 

بابتش معتاد بون داییم کم مونده از ک.ونش بخوره خیلی دوسش داره 

الهی شکر 

خودش هم خوشکله هم خانوم

اینم بگم یکی از اقواممون باباش درحد لالیگا تریاکی اما بچه هاش تولیدی مبل دارن دانشجو اند وبشرت موفق 

عزیزم بله

یکی از اشناهای ما معتاد بود

خداروشکر دخترش جای خوبی ازدواج کرد همسرشم از نظر مالی خوبه خونه و ماشینم داره

عزیزم همش دست سرنوشت و شانسه

از خدا میخوام برات بهترینا رو رقم بزنه

من ی دوستی داشتم که باباش خیلی معتاد و بی آبرو بود با یک پسر خیلی خانواده دار و پولدار و باکلاسی دوست شد پسره میمرد براش پاشم بوس میکرد..مادر پسره خیلی مخالف بود هیچ قوت مستقیم نگفت ولی نابود شد وقتی پسرش این انتخابو کرد اما همیشه احترام میزاشت الانم ازدواج کردن و خوشبختن

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

من داییم معتاده یه بار وقتی هنوز ‌وضعش خراب نشده بود تو دعوا بهش گفتم معتاد بنظرتون بابا این حرفم باید عذاب وجدان بگیرم؟ 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

من چند نفر دیدم ولی سنتی نبودن یعنی خودشون آشنا شدن و یکیش هم که دوست نزدیکم هست خیلی زیاد خوشبخت شده و به مامانش هم همیشه پول میده و کمک میکنه

یکی هم دختر خاله دوستم که باباش معتاد هست و خودش هم طلاق گرفته بود دوباره با یه پسر مجرد خیلی آبرودار و معلم ازدواج کرد خیلی زیاد زیاد خوشبخت شده خدا رو شکر انشالله شما هم خوشبخت باشی عزیزم 

هر کس تو دنیا یه دردی داره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دایی خودم معتاده شدید ه،چهارتاهم دختر داره مثل ماه ازهرنظر تک،ولی خواستگار خوب نمیادبراشون یکیشون که تازگی ازدواج کرد به خدا  همه مسخره شوهرش میکنن اما دایی م خیلی زبر و زرنگه با این حالش هم سرکار می‌ره و برای بچه هایش چیزی کم نمیزاره اخلاقش هم همیشه خوبه بخاطر همین زن وبچش راضین 

استارتر اصلا به این حرفای منفی گوش نده من خیلی هارو دیدم با همین شرایط شما عاشقانه ترین و بهترین زندگی هارو تشکیل دادن جوریه که پسره براش میمیره

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بله عزیزم ..مثل روز روشن ..دوتا کار مهم رو برای پدرت انجام بده ..مطمنم خداوند برات معجزه میکنه ...ازدواج خودمم اینطوری شد ...اول پدرت رو هر طوری شده باید ببری  دکتر روان و اعصاب ..‌بزار مواد خودش رو هم استفاده کنه ..اون قرص پزشک میاد روی مغزش کار میکنه ..یواش یواش میشه یه آدم عادی ..کار دوم حتما .باید بری کنگره ۶۰ و از اون اقایون خواهش کنی که پدرت رو بیارن تو جلسه ...یواش یواش شیشه حذف میشه و بهش یه شربت میدن ..هر دو هفته میره شربتش رو میگیره ..با دوز کمتر ...تو پدرت رو نجات بده .‌خداوند هم تو رو نجات میده ...اتفاقا ازدواج من از همه دخترای فامیل بهتر بود‌‌.همه رو به خاطر خشنودی خدا میدونم ..چون باور دارم خوشبختی ما بچه ها ..توجه به پدر و مادرمون هست..باید هر طور شده خوشحالشون کنیم. ..یه بار زیارت کربلا رفته بودم ..توی خواب یه صدای خاص شنیدم احترام به والدین واجب تر از زیارت کردنه .‌اون موقع با خانواده ام قهر بودم ..فهمیدم رمز برآورده شدن حاجتم چیه ...انجام دادم و الهی شکر خوشحالم ..ممکنه پدرت مقاومت کنه تو هر راهی که بلدی رو باید انحام بدی ..متاسفانه اول خداوند امتحانش رو میگیره بعد پاداش میده ..بی تفاوت نباید باشی ..

خودش که داره تلاش میکنه. تو شرایط بد گیر نکردید که بفهمید یعنی چی. من شرایط ایشون و درک میکنم کاملا.

من خودم تجربه کردم که این حرفا رو میزنم...منم عین استارتر بودم. فقط راه نجاتم رو تو درس خوندن دونستم.‌شب و روز درس خوندم. بهترین دانشگاهها رفتم. بعدش هم استخدام و ازدواج

من خودم تجربه کردم که این حرفا رو میزنم...منم عین استارتر بودم. فقط راه نجاتم رو تو درس خوندن دونستم ...

فکر کنم ایشون نتونه خواهر برادراش و ول کنه. احتمالا سرپرستی شون و به عهده گرفته که متاسفانه همینا بعدا گردنشون کلفت میشه و همین و مسخره میکنن. بلایی که سر من الان اومده.