2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مرده هم بود اينو نميگفتن ، خب ى هفته مامانش بوده ديگه حالا رفته ماتم گرفتن نداره ك حالا هر چقدم و ...

شما خودت حتما تجربه ی دوری از خانواده رو نداری 

من خودم چند ساله از خانوادم دورم و شهر غریب داریم زندگی میکنیم خاصیت دوری اینطوریه اگه خواهر شوهرم هم بیاد بعد از اینکه برن احساس میکنم خونه یه چیزی کم داره چه برسه به مادر ادم خیلی از دوستام که دور از خانواده هستن هم اینطورین

آره. اما خب عکس یه انیمیشنه به اسم عروس مرده.. من کارتونشو دوست داشتم

آره میدونم

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
چی بگم ماها که از خانواده هامون دوریم بیشتر وقتا دپرسیم.بعضی وقتا شوهرامون حق دارن.حالا سعی کن باهاش ...

مطمئنم شب هم نمیاد خونه و امروزم بهم زنگ نمیزنه.خیلی غده نمیدونم چطور اینهمه غرور دارن خونوادگی در صورتی که هیچی هم نبستن

خدا مادرتو رحمت کنه.نمیدونم افسردگی گرفتم تو شهر غریبم با هیشکی رفت و امد نداریم مادرم ک داشت میرفت ...

عزیزم منم تویه شهرغریبم ک بجز خداوشوهرم کسی دیگخ روندارم تازه من نزدیک ١٥ساعت باخانواده ام فاصلمه ولی چ اون موقعه ک بعله روگفتیم دیگه بایدتااخرش پایه باشیم ومهم زندگی الانمونه خداپدرومادرمونوحفظ کنه اونام زندگی خودشون براشون مهمه عزیرم یکم قوی باش ویعی کن پیشه شوهرت زیادگریه نکنی چون واسش عادی میشه

خدا مادرتو رحمت کنه.نمیدونم افسردگی گرفتم تو شهر غریبم با هیشکی رفت و امد نداریم مادرم ک داشت میرفت ...

شوهرتم حتما ازاول مغرور بوده نميشه كارش كرد چون ميگى با خانواده خودشم قهر غرورش حتما نميزاره آشتى كنه

اين دفعه از دلش در بيار ولى دفعه هاى بعد اگه مقصر ايشون بود شما پيش قدم نشو بزار ياد بگيره يبارم خودش بياد برا آشتى

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
مطمئنم شب هم نمیاد خونه و امروزم بهم زنگ نمیزنه.خیلی غده نمیدونم چطور اینهمه غرور دارن خونوادگی در ص ...

شما زنگ بزن بهش

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
خب یعنی نمیتونست همون 1ساعت اول یکم دلداریم بده.خیلی لجباز و ی دندست.به کل خونواده من حسادت میکنه.با ...

اگه اینطوریه تقصیر از همسرته گلم باید درکت میکرد شما هم باهاش صحبت کن بگو انتظار دارم درک کنی تو این جور روابط رو نداری دلیل نمیشه منم نداشته باشم و...

خیلی بچه گانه رفتار میکنید،معلومه بزرگ نشدین ،حق داشت واقعا من بودم بدتر میکردم😤😤😤😤

بخدا من خیلی بهش محبت میکنم حواسم بهش هست کلی جلو خودمو گرفتم جلوش ناراحتی نکنم وقتی ک رفت حموم یکم گریه کردم قبلش باهام بد حرف زده بود در مورد دوستش ی نظر دادم دیگه حرفی باهام نزد گفت حرفم نمیاد منم ناراحت شدم وقتی از حموم اومد یکم باهاش سرسنگین بودم ک اون منو مقصر دونست و ربط داد به مامانم

شما خودت حتما تجربه ی دوری از خانواده رو نداری  من خودم چند ساله از خانوادم دورم و شهر غریب دا ...

نه منم دورم از خانواده ام هنوز بعد ى سال هيچ وقت خونمو نميتونم قبول كنم چن بارم ب شوهرم گفتم ك اصن احساس نميكنم اينجا خونمه هر وقتم ميرم خونه مامانم دوست دارم خيلى بمونم ولى خب ميدونم شوهرم ناراحت ميشه مخصوصا ك ب خونه بابام ميگم خونمون اونم هى ميگه اونجا خونه باباته 😄 

بخدا من خیلی بهش محبت میکنم حواسم بهش هست کلی جلو خودمو گرفتم جلوش ناراحتی نکنم وقتی ک رفت حموم یکم ...

در مورد دوستش چى گفتى؟

ولی به نظرم شما زنگ نزن شوهرت هر چقدم مغدور باشه باید درک کنه که وقتی اشتباه از اونه عذرخواهی کنه و کوتاه بیاد

منم ادمی هستم که اصلا اهل عذرخواهی و ناز الکی کشیدن نیستم ولی وقتی بدونم مشکل از منه سریع عذرخواهی و جبران میکنم

در مورد دوستش چى گفتى؟

اون گفت ک داماد جدیدتون خوش مشرب نیست گفتم خوش مشرب از نظر تو یعنی مثل کی؟گفت دوستم منم گفتم اون خوش مشرب نیست بهش برخورد و دیگه باهام حرف نزد گفتم ناراحت شدی گعت نه اما دیگه حرفم نمیاد فعلا باهات.منم ناراحت شدم من ک چیزی نگفتم.

نه منم دورم از خانواده ام هنوز بعد ى سال هيچ وقت خونمو نميتونم قبول كنم چن بارم ب شوهرم گفتم ك اصن ا ...

خب پس میدونی دوری چقد بده و ادم همش حسرت پدر مادر و خواهر برادرشو میخوره

خود استارترم گفت که ناراحتیش جزیی بوده 

رفتار شوهرش منصفانه نبود