2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 64 پست
اون گفت ک داماد جدیدتون خوش مشرب نیست گفتم خوش مشرب از نظر تو یعنی مثل کی؟گفت دوستم منم گفتم اون خوش ...

معلومه بهانه گرفته ازت دلش پر بوده به هر دليلى شده باهات قهر كرده

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
ولی به نظرم شما زنگ نزن شوهرت هر چقدم مغدور باشه باید درک کنه که وقتی اشتباه از اونه عذرخواهی کنه و ...

بخدا همیشه هواشو داشتم بهش محبت زیادی میکنم.با خونوادش بحثشون میشد من باهاش حرف میزدم اروم میشد بعد 6سال با باباش آشتیشون دادم.خیلی مغرورن و در مورد منم همینقد غد و مغروره.راحت آدمای اطرافشون رو کنار میزارن مادر و پسر و همسر نداره.میترسم.همیشه خودم کوتاه میام عذرخواهی میکنم نازشو میکشم.اما خب انتظار دارم بعضی وقتها هم یکم درکم کنه اما غرورش نمیزاره حتی اگه مفصره بیاد سمتم.اگه من نرم سمتش شاید تا ی هفته هم نمیاد تا باز من از تنهایی برم سمتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس میدونی دوری چقد بده و ادم همش حسرت پدر مادر و خواهر برادرشو میخوره خود استارترم گفت که ناراحت ...

درسته سخته اما شوهرشونم حق داشته ديگه چطور استارتر حق داشته قهر كنه و گريه كنه اما اون بنده خدا حق نداشته 

فکر نمیکنم حسادت کنه، کسی این قضیه خیلی واسش مهم باشه با این همه قدبازی با خانوادش قهر نمیکنه. بیشتر به نظر میاد وابستگی زیاد شما کلافش کرده.

عزیزم اگه از خانوادت دوری باید به مرور تمرین کنی که خیلی جو زندگیت رو بابت این دوری تلخ نکنی چون انتخاب خودت بوده دیگه. منم جای همسرت باشم همیشه زنم سر این موضوع غصه بخوره شاید کلافه بشم.

اینو میگم چون خودم یه خواهر شوهر دارم که بعد ده سال زندگی تو یه شهر دیگه هنوز مثل یه بچه که میخوان از مادرش جداش کنن با گریه زاری جدا میشه و دائم سر شوهرش بابت دوری غر میزنه و اونم کلافه است. اینا زندگی رو سرد میکنه خب

من طرف تو ام استارتر رفتار شوهرت منصفانه نبود ولى عزيزم چه ميشه كرد اينم از رفتار ايشونه ديگه 

بنظر من ديگه جلوش گريه نكن فك ميكنه ضعيفى هرچى دلش خواست ميگه 

خودتو مستقل نشون بده قوى باش مردا عاشق زن شادو سرزنده قوى هستن 

(منظورم از  قوى از نظر روحى نه بدنى )

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
درسته سخته اما شوهرشونم حق داشته ديگه چطور استارتر حق داشته قهر كنه و گريه كنه اما اون بنده خدا حق ن ...

منم میدونم مقصر بودم اما آرزومه ی بار بیاد دلداریم بده نازمو بکشه.بخدا ی سقط خیلی سختی 2ماه پیش داشتم جسمی و روحی داغون شدم اما اون فقط عصبانی بود ک چرا به اجبار به زور دکتر و دارو میخوای بچه دار بشی.پول تو جیب دکترا بریزی.یکم درکم نکرد همش عصبی لود مجبورم بخاطر اون خودمو خوب نشون بدم زود کم میاره.الانم میخوام برم پیگیری سقطام بشم میگه من پول اضافه ندارم و آمادگی بچه ندارم.4ساله ازدواج کردم 33سالمه داره دیر میشه.

درسته سخته اما شوهرشونم حق داشته ديگه چطور استارتر حق داشته قهر كنه و گريه كنه اما اون بنده خدا حق ن ...

یعنی انصافا شوهر خودتون تو این حالت باشه دلداریش میدی یا باهاش قهر میکنی سر اینکه ناراحته؟

من خودم شوهرم سر خیلی مسائل کاری و درسی و ناراحت میشه و استرس پیدا میکنه من دلداریش میدم

اونم متقابلا باید همین کارو بکنه حالا چون اون مساله از نظر شوهرم پیش پا افتادس نباید قهر کنه و ناراحت بشه

خیلی وقتا شوهرم استرس هایی داره که من درکشون نمیکنم ولی به خودم اجازه نمیدم که ناراحت بشم یا باهاش قهر کنم

منم میدونم مقصر بودم اما آرزومه ی بار بیاد دلداریم بده نازمو بکشه.بخدا ی سقط خیلی سختی 2ماه پیش داشت ...

عجبا بگو تو ندارى خودم دارم 

خودتو مظلوم نگير عادت كرده

فکر نمیکنم حسادت کنه، کسی این قضیه خیلی واسش مهم باشه با این همه قدبازی با خانوادش قهر نمیکنه. بیشتر ...

از اینکه خواهرم بخواد بیاد خونه ام همیشه با ترس و لرز بهش میگم چون همیشه ی دفعه رفتارش عوض میشه اما من وقتی خونوادش میخوان بیان کلی با روی باز استقبال میکنم اما اون نه

اگه شوهرتون اونطوریه که تعریف میکنین اصلا خوب نیست ، مرد باید از زنش حمایت کنه و زن احساس کنه یکی هست که میشه بهش تکیه و اعتماد کرد ولی متاسفانه شوهرتون این درک رو نداره 

با توجه به اخلاق همسرتون تا خودش نخواسته به صلاح نیست بچه دار بشین چون کوچکترین مشکلی که پیش بیاد میگه تقصیر تو بود و تو خواستی

ولی تلاش کن این خصلتشو اصلاح کنی و حتما با یکی مشورت کن که چنتا راه کار درست حسابی بهت بده

عجبا بگو تو ندارى خودم دارم  خودتو مظلوم نگير عادت كرده

بخوام کوتاه نیام کلا لج میکنه مثل الان ک با مادرش قهر کرده ک چرا مادرم بهم ز نمیزنه اونوقت مادر تو از 700کیلومتری هرروز بهت ز میزنه.بخاطر همین با مادرش قهره مامانش اسباب کشی میکرد این گفت چرا بمن نگفت برم کمکش قهر کرد الان مادرش رفته ی خونه جدید اصلا نمیدونمیم خونش کجاست.زنگ هم میزنه به شوهرم این جوابشو نمیده بمنم گفته حق نداری تا وقتی من نگفتم ز بزنی و یا ج تلفنش رو بدی.کلا ی دفعه همه محبتا و لطفا از ذهنشون میپره و راحت میتونن طرف رو بزارن کنار.منم از این خیلی میترسم

بخوام کوتاه نیام کلا لج میکنه مثل الان ک با مادرش قهر کرده ک چرا مادرم بهم ز نمیزنه اونوقت مادر تو ا ...

چه رفتار بدى داره 😔

بخوام کوتاه نیام کلا لج میکنه مثل الان ک با مادرش قهر کرده ک چرا مادرم بهم ز نمیزنه اونوقت مادر تو ا ...

عزیرم خیلی بده این خصلت وفاداری واقعا مهمه

سعی کن اخلاقشو تغییر بدی آدم وقتی بتونه قید مادر و خانوادشو زود بزنه یعنی یه جای کار میلنگه