2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

438 بازدید | 64 پست

دیشب با شوهرم بحثم شد.مامانم پیشم بود یک هفته دیشب رفت دلم گرفته بود گریه کردم شوهرم حمام بود بعد ک اومد من تو حال خودم بودم قهر کرد گفت بهم بی محلی کردی رفت تو پذیرایی خوابید رفتم بهش گفتم بیا سرجات بخواب هلم داد گفت دیگه خسته ام کردی میری خونه مامانت میخوای بیایی عزا میگیری میان میرن عزا میگیری.خ ناراحتم از دستش.صبح هم رفته سرکار غذاشم نبرده.منم فشارم افتاده بدنم یخه حوصله ندارم.نمیدونم چیکار کنم؟خودش با مامانش قهره احساس میکنم حسودی میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تا حدودی به ایشون حق میدم 

فقط تا حدودی چون میتونست با لحن خوب و مهربانی دلجویی کنه و کل موضوع فراموش میشد اینطوری 

اون هل دادنشون که اصلا توجیه نداره و اشتباه محض بوده 

اما شمام بپذیرین یکی از اولین شروط تاهل جدایی از والدین هست وابستگی زیاد به هیچ کس خوب نیست 

شما گویا هربار داستان دارین بعد از جدایی از مادرتون خوب هرکس باشه تا حدودی معترض ممکنه بشه

حال متکلم از کلامش پیداست

وقتى شوهرت حساس جلوى اون زياد اين رفتارا نشون نده عزيزم معلومه حسودى ميكنه

عصر اومد براش شام درست كن به خودتم برس باهاش منطقى حرف بزن بگو هركى جاى خودش داره 

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚

چی بگم ماها که از خانواده هامون دوریم بیشتر وقتا دپرسیم.بعضی وقتا شوهرامون حق دارن.حالا سعی کن باهاش مهربانانه رفتار کن بعد چند روز باهاش درد و دل کن بگو که سختته دست خودت نیست

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

خو جلو شوهرت گریه نکن ،منم شوهرم بدش میادازگریه😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه