2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست قشنگم شوهرتو حفظ کن برخودت.مردها دوس دارن اولویت اول زنشون باشن.بله دقیقا مردها حسودن...حواست باشه گلم...من چندماهه مادرمو از دست دادم حالم زیاد خوب نیست..خداعمرطولانی به ماور شمابده..حالا این مدت دیدیشون خوبه دیگه..باز میان شما میرین گلم.نمیشه که مثل بچه ها پشت سر مامانت گریه کنی...بزن به نشنیدن حرفای همسرت رو..پاشو ناهار خوب درست کن.دوش بگیر لباس تمیز بپوش..یکم عطربزن ..بذار وقتی اومد بفهمه جو عوض شده..بگو عزیزم من عاطفی ام چندساعتی بعد رفتنشون اینطوریم انتظارداشتم درکم کنی تا این چندساعت رفع بشه

درک می کنم حالتو عزیزم. خب ممکنه حسودی کنه. چرا آشتیشون نمی دی؟

هر دو طرف لجباز و مغرورن و هیچکدوم کوتاه نمیان.هردو میگن میخوام ببینم طرف تا کی میخواد غد بازی دربیاره

چرا حق داره مگه خانما نمیتونن احساساتشونو بروز بدن حالا اگه مرده بود میگفتین درک کن و از این حرفا

نه مرده هم بود اينو نميگفتن ، خب ى هفته مامانش بوده ديگه حالا رفته ماتم گرفتن نداره ك حالا هر چقدم وابسته باشن شوهر ايشون فك ميكنن ى موجود اضافين يا اينكه شوهرشون بعد ى هفته تنها شدن توقع ديگه اى از همسرشون داشته  منم بودم ناراحت ميشدم خب

خب یعنی نمیتونست همون 1ساعت اول یکم دلداریم بده.خیلی لجباز و ی دندست.به کل خونواده من حسادت میکنه.با ...

چرا باید دلداری میداد ولی خوب ادم های معمولی مسیح نیستن که همه ی رفتارهاشون از روی عشق خالص و فاقد اشتباه باشه 

هردوتون یکم همدیگه رو بیشتر درک کنین حل میشه 

تو اختلافات خانوادگیشون هم هیچ دخالتی نکن 

خودشون یک عمر باهم زندگی کردن و همدیگه رو خوب میشناسن

حال متکلم از کلامش پیداست

عزیزم مردا خوششون نمیاد همسراشون بهد ازدواج خیلی وابسته خانوادشون باشن.. شما الان دلت گرفته انتظار داشتی همسرت هواتو داشته باشه ولی احتمالا همسرتونم منتظر بوده بعد رفتن مادر شما دو تایی خوش باشید بگید بخندید ک وقتی قیافه غمگین شما رو دیده حس کرده مهم برای شما مادرتونه...سعی کن شب با روی خوش اول دلشو ب دست بیاری بعد ک دیدی ارومه خواسته تو بگی بگی ک انتظارت چی بود

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

حالا من نمیدونم شما چقد تو حال خودت بودی یا کلا اخلاقتون چطوریه ولی منم خانوادم که میرن یکی دو روز اول واقعا دلم میگیره و ناراحتم 

باید خودتو بذاری جای شوهرت بعد کارشو سبک سنگین کنی

اگه رفتارت متعادل بوده و در حد طبیعی گرفته و دلتنگ بودی به نظرم تقصیر از همسرت بوده ولی اگه مثلا این گرفتگی سه یا چهار روز طول میکشه و همش تو حال خودتی به نظرم حق داره

ولی قطعا تاثیر رابطه ی بدش با مامانشم هست

درک می کنم حالتو عزیزم. خب ممکنه حسودی کنه. چرا آشتیشون نمی دی؟

عکس پروفایلت منویاده دختره که خودشوشبیه آنجلیاجولی کرده بودانداخت

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
وقتى شوهرت حساس جلوى اون زياد اين رفتارا نشون نده عزيزم معلومه حسودى ميكنه عصر اومد براش شام درست ك ...

اگه شوهر شما ادم حسودى بود تو اين ى هفته ك مادرتون خونتون بود رفتاراى بدى نشون ميداد شما الن ناراحتى از دستش خوبياشو ناديدخه ميگيرى

حق با همسرتونه .بهتر از دلش در بیاری

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
دوست قشنگم شوهرتو حفظ کن برخودت.مردها دوس دارن اولویت اول زنشون باشن.بله دقیقا مردها حسودن...حواست ب ...

خدا مادرتو رحمت کنه.نمیدونم افسردگی گرفتم تو شهر غریبم با هیشکی رفت و امد نداریم مادرم ک داشت میرفت بیشتر به تنهایی خودم دلم گرفت شوهرمم خ مغروره همیشه من برا اشتی پا پیش میزارم همیشه منو مقصر میدونه.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز