2777
2789
عنوان

من میخوام آزاد باشم تو چی

88 بازدید | 6 پست

تا حالا شده فکر کنی داری کنترل میشی

باور نداری

من بهت ثابت میکنم

چقد انیستا و فضای مجازی باعث شده نتونیم به کارامون برسیم تنبلی کنیم درس نخونیم ورزش نکنیم این گوشی چقده باعث شده افسرده تر بششیم ؟ ( میتونیم یکی دو هفته بدون گوشی و مجازی زندگی کنیم ؟ سخته نه ؟)

هنوز فکر نمیکنی داریم کنترل میشیم ؟

هر روز داریم برای دیده شدن و جذابتر بودن لباسای تازه میخریم در حالی که لباسای قبلیمون هنوز تازن جرئت اینو داریم با لباس کهنه ولی خیلی تمیز بریم بیرون ( یادم نیست این متنو کجا دیدم ولی میگه  انسان ها با پولی که ندارن لباس هایی رو میخرن که لازمشون ندارن تا به مردمی که دوسشون ندارن نشون بدن ) ؟

مگه از کارهایی که به نفعمونه مث کتاب خوندن و ورزش زود تر از کار هایی که به ضررمونه خسته نمیشیم مث مهمونی و رفیق بازی و...

در حالی قدرت اینو داریم که  هر کاری بکنیم ولی فکر میکنیم که باید اطاعت کنیم تا پول دراریم 

قبول کردیم که رابطه .... یه نیازه و باید تامین بشه واقعا مسخرس مگه غذاس ؟

درمورد گوشی واقعا راست میگی

من همش اینجا پلاسم 

رژیممو شروع کردم همش میگم ورزشم بکنم کنارش ولی دریغ از یک حرکت..چون همش اینجام🤦‍♀️

خیلی تنبل شدم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد گوشی واقعا راست میگیمن همش اینجا پلاسم رژیممو شروع کردم همش میگم ورزشم بکنم کنارش ولی دریغ از ...

باید از مغزت جلوتر بزنی مغزت هیچوقت راضی به انجام کارایی که خارج از دایره امنی هس که چند 10 سال داخلش زندگی کردی نمیشه

باید از مغزت جلوتر بزنی مغزت هیچوقت راضی به انجام کارایی که خارج از دایره امنی هس که چند 10 سال داخل ...

من قبلنا صبح که بیدار میشدم گوشیو دستم نمیگرفتم 

اول کارای خونه رو انجام میدادم و..بعدش که وقتم آزاد بود میومدم سراغ گوشی

ولی الآن فقط گوشی .خواب.غذا

ولی خسته شدم از اینجور زندگی کردن میخوام تغییرش بدم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚