2777
2789
عنوان

چقدر به حال دبیرمون قبطه خوردم

263 بازدید | 23 پست

چن روز پیش دبیر شیمی مون داشت تعریف می‌کرد تو ۲۲ سالگی مخ داداش دوستشو زده(شوهرش) الانم خیلی خوشبخته خونش تو بالاشهر مشهده با خواهر شوهرش هر هفته رفت و آمد دارن شاده دوشنبه ها میرن کوه با شوهرش دخترشو تو رفاه بزرگ کرده 

خلاصه به خودشو دخترش خیلی حسودیم شد حالا مایی که تو روستا بزرگ شدیم انتخاب رشتم به انتخاب بابام بود مهد کودک نرفتم که توش پسر داره مختلطه به زور و التماس تنها تفریحم رفتن کلاس زبان بود تو ۱۲ سالگی خلاصه ندید پدید بزرگ شدیم بابام همیشه وقت پیش عمه هام بود و واسه اونا خرج می‌کرد 

هعیی

درس میده یا تعریف می‌کنه 🙄😂

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غبطه*

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزززم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

اشکالی نداره عیب از تو نیست ، یه کاری بکن پولدار بشی دیگه حسرت نکشی

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

آرزوم بود یه بار اگه میریم مسافرت خودمون باشیم اما بابام همیشه عمه هامو دنبال خودش ریسه می‌کرد و تو چادر میخوابیدیم

به جای اینکه خوش بگذره اون مسافرت زهر مارمون میشد چون فروردین به محض اینکه وارد شهر دیگه می‌شدیم روز تولد مامانم بابام باهاش دعوا می‌کرد که برا اونا سنگ تموم بذاره و با مشورت اونا چیزی بخره

من خودم معلمم ، بعید می‌دونم یه معلم بیاد زندگی خودشو اونم مربوط به شوهرشو بیاد تعریف کنه

یعنی چی که ذهن بچه ها رو بکشونی به این سمتا

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜