2777
2789
عنوان

چقدر به حال دبیرمون قبطه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم معلمم ، بعید می‌دونم یه معلم بیاد زندگی خودشو اونم مربوط به شوهرشو بیاد تعریف کنهیعنی چی که ...

ولی میگن 

پارسال یه دبیر فیزیک داشتیم اصلا درس نمی‌داد فقط همینا رو میگف

تعریف اصلا درس نمیده

ای بابا 🤦🏻بهش بگو خانم درس بده اگر فکر می‌کنی لج میکنه مثلا بگو خانم مدرسه فلان دوستم تا اونجا درس داده ما عقبیم و فلان 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من خودم معلمم ، بعید می‌دونم یه معلم بیاد زندگی خودشو اونم مربوط به شوهرشو بیاد تعریف کنهیعنی چی که ...

تازه کلاس نهم بودیم یه معلم ریاضی داشتیم ببخشید ولی خیلی زشت بود قیافش میگف من اگه شوهرم یه هفته برام گل نخره باهاش قهر میکنم اخلاقم بد میشه

ای بابا 🤦🏻بهش بگو خانم درس بده اگر فکر می‌کنی لج میکنه مثلا بگو خانم مدرسه فلان دوستم تا اونجا درس ...

همش اهل بهونست درس شیمی مون عقبه بعد میگه چون ساعت های تدریس منو امسال کم کردن بعد نیم ساعت غرغر میکنه میگه من نگرانم نیم ساعت از دخترش و شوهرش حرف میزنه 

شخصیت ما رو بر حسب نمره می‌سنجه حتی اگه یه بار خراب کنی باهات مث حیوون رفتار میکنه بعد میگه دختر خودش عمومیا رو نمیخونه من باید باهاش بخونم تا بخونه

همش اهل بهونست درس شیمی مون عقبه بعد میگه چون ساعت های تدریس منو امسال کم کردن بعد نیم ساعت غرغر میک ...

اعتراض من به مدیر و معاونین دیگه امسال نهاییه همه پایه ها مسخره بازی که نیست 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

اتفاقا دوازدهمم هستیم

خب دیگه بدتر