2777
2789
آها ممنون که جواب دادی،ازخدامیخوام به حق این روز عزیز همه مریضا مخصوصأاونایی که بیماری سخت دارن شفای ...

ممنونم ان شالله سلامتی کامل برای شما 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله خودم دارم هم ازلحاظ جسمی وهم روحی درگیرم

زن عموی من داشت چند سالم دارو مصرف می کرد اما خدا رو شکر کامل خوب شد و الان دارو هم مصرف نمیکنه. اما چکاپ میشه هر سال

عزیزم ام اس درمان قطعی داره 

فقط باید قلب و معده و کبد و مغز پاکسازی بشن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

سلام مامان من داشت ی مدتی افتضاح بود حال روحیش تا یه سال درگیرش بود خداروشکر الان سالم سالمه هلایمشم هم اول از بی حسی پاهاش شروع شد بعد کمر درد بعدش کم اشتهایی آخرش اعصاب که کلا فراموشی گرفت یعنی ناامید شدیم ازش به لطف خدای مهربون بامرتب رفتن دکتر خوب خوبه شد

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز