2777
2789

من جدیدا با ی دکتر آشنا شدم ۹ساله که صورتم صاف نشده انقدر که جوش میزنه ولی وقتی دارو هاشو خوردم صورتم داره صاف میشه خیلی از درمان هارو رایگان تو کانالش گذاشته منم شماره دستیارش و دارم میخوای برات بفرستم که پیام بدی مشکلتو بگی؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداروشکر عزیزم میشه بگین چ دارویی مصرف میکنید؟

اره کامل خوبن خداروهزار مرتبه شکر 

اوایل انقد حالش بد بود که پدرم رفت زن گرفت گفت کسی که اسم خودش یادش نمیاد چطور خوب میشه ولی خدا بزرگتر ازاین حرفاست الان از زن بابای من ماشاالله سالمتره وپر انرژی تر ام اس قابل درمان بااینکه طول میکشه دوره درمانش ولی قابل مداواست

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
یعنی درزمینه ام اس هم دارو میدن؟

مادر من یادمه هرهفته آمپول میزد قیمتشم بالا بود چند سال گذشته اسم آمپول یادم نمیاد

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

منم خیلی از ام اس میترسم....بخاطرش دوسه سال پیش رفتم ام ار ای که جوابش خوب بود......ولی باز میترسم چشمم صعیف شده باز تو نت میگردم میزنه علائم ام اس

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

درمورد درمان ام اس توی کانالش یکی از راه حل هارو خوردن روغن زیتون معرفی کرده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خدا رو شکر برای مامانتون،لطفأ منو هم راهنمایی کنید

یعنی شما ده سال پیش معلوم شد ام اس داری.....تو ده سال اذیت شدی....‌الان مبتونی راه بری 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز