2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 96 پست
عصب کشی نمی کنن ک...تا جایی ک میدونم فقط ترمیم

خوب زودتر برند به عصب نمی رسه . حالا بره شرایط رو بگه شاید یه کاری بکنند . ولی یه نفر به من گفت کلیه کارهای درمانی رو انجام می دند . خودم از جزئیات خبر ندارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیذاره برم درمغازه

ببخشیدامردک غلط میکنه نمیذاره خیلی عنتر خوبیه بهش روهم دادی که درمغازه هم نری بشین باهاش حرف بزن بگو بچه هام گشنن خودم بدبخت ودرحسرتم توکه هیچ کاری ازت برنمیاد بذار خودم یه کاری کنم اگرم مخالفت کرد دست بچه هاتوبگیر برو دنبال زندگیت ولشون نکن زیر دست این پدر گناه دارن بعدم حرفه یادبگیر شاغل شو والا

واقعا؟پس چرا این همه کودک کار داریم؟چرا رزق نیومد باهاشون ک مجبور نباشن تو سرما و گرما تو خیابون باش ...

بله دقیقا ،قصه نیست خییلی دیدیم 

منتهی بچه معجزه الهیه ،خدا نخواد ک ب دنیا نمیاد،حکمتش چیه نمی‌دونم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بچه ها یی که میگین چرا بچه آوردی ،حالا آورده تموم شده این و باید قبل بچه دار شدن بگین نه الان ،الان ...

درسته ولی خب شاید یکی دیگ ببینه و عبرت بگیره...

اسی نظر منم مث بقیه کمیته امداد هس برو شرایطت بگو ببین چی میکن‌..

اگ میتونی ی کار پیدا کن...

تا نیومده به سر برو کمیته امداد .بگو شرایط رو .بگو کاری برات جور کنند که داخل خونه بمونی و انجام بدی ...

همش من خونه مادرشوهرمم انگارزندانی ام نیرم خونه خودم هزارتاحرف درمیارن حوصله ثابت کردن ندارم

همش من خونه مادرشوهرمم انگارزندانی ام نیرم خونه خودم هزارتاحرف درمیارن حوصله ثابت کردن ندارم

مامان بابات چی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

تلفن کمیته امداد شهرتون رو پیدا کن زنگ بزن بهشون شرایط رو بگو .

خودشون کارشناس می فرستند میاد بازدید . یا زنگ بزن دفتر امام جمعه شهرتون تقاضا بده یکی رو بفرستند بازدید زندگی تون و کمک کنند