2777
2789
عنوان

شوهرم

943 بازدید | 96 پست

هیچی نداره تاپیکاموبخونید تو یه اتاقی زندگی میکنم بدون حموم هیچی ندارم بجز دوتافرش ک سوخته ویه احاق گاز ی بوفه تی وی هم ندارم خواهرشوهرم خیلی وضعش داغون بود بدترازما بودن الان میری خونش دوسنداری ماشالله بری بیرون ازخونش 

منم دلم خونه خوب وضع خوب لباس خوب تغذیه خوب میخواد هیچ کس ب ما اعتنایی نمیذاره خسته شدم دوتابچه هم دارم تصمیم گرفتم شوهرم برگرده برم براهمیشه برم کارکنم خودموجمع کنم بنظرتون چکارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت از کجا برگرده؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه استغفاری هست روزی چهارصد باره تو مفاتیحه تو نتم بزنی میاره کسی بود شوهرش رفتگر بود اینو خوندن حالا بیاببین چندتا خونه و زمین دارن البته طی چند سال

استغفار کنید و زیارت عاشورا و تربت امام حسین ع هم اگر نداری همین مهرنماز رو یکم تو اب حل کنید هرروز کمی بخورید 

البته همسرتم تشویق کن دنبال کار باشه ها

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

ببخشیدا نمیخوام نصیحت کنم ب من ربطی نداره...ولی فک نمیکنی بهتر بود بچه دار نشی تا اوضاعتون درست بشه؟ ...

دوست عزیز بچه دار نشدن فقط درد ناباروری به انسان اضافه میکنه بچه خودش رزق میاره امید به زندگی و تلاش میاره این سایت ببین چقدر زوج نابارور هست تاپیکاشون رو بخون بعدن بیا و تصمیم بگیر 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی