2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 96 پست
یه استغفاری هست روزی چهارصد باره تو مفاتیحه تو نتم بزنی میاره کسی بود شوهرش رفتگر بود اینو خوندن حال ...

من تربت دارم نمیدونستم میشه خوردش 😍قبلش نیت

کنم؟ی کم آشفته ام 

ازاولش اینجوربودولی کارگری میکرد ولی الان خیلی بدشدیم

پس شما و شوهرتون مقصر هستین

واقعا چرا 2 تا بچه مظلوم اوردین بدبختشون کنید

اول خودتون نجات میدادین بعد بچه میاوردین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش کمکتون کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اره دارم ولی میخوام برم باورت میشه شش ساله پاموارایشگاه نذاشتم دندونای جلوییام خرابن اصن درست نمیکنه

برای دندونت برو بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون رایگان درست می کنند . یا بپرس کدوم بیمارستان دولتی رایگان انجام می ده برو .

آرایشگاه خوب من هم نمی رم . خودت کمی تلاش کنی ،از پس حداقل ها بر میای . بدون رفتن دنبال کار باش . کنار خانواده ات بمون . با هم بسازید . خیلی کارها میشه کرد !    

من تربت دارم نمیدونستم میشه خوردش 😍قبلش نیتکنم؟ی کم آشفته ام

بله عزیزم زیارت عاشورا رو بخون و بدن و لباست پاک باشه نیت کن با امام حسین جان ع صحبت کن و بااب حل کن بخور واقعا تاثیر داره من هر روز کمی میخورم واقعا اروم میشم 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

برای دندونت برو بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون رایگان درست می کنند . یا بپرس کدوم بیمارستان دولتی را ...

عصب کشی نمی کنن ک...تا جایی ک میدونم فقط ترمیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)