2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 96 پست
خودم نایب میشم ولی باید ی یاعلی بگه پاشه یانه

خب تاپیکاتو دیدم . معتاد بوده . ادم معتاد اختیارش دست خودش نیست . هر روز وقتی برگشت تو اب و عذاش تربت بریز 

اگر خودت بتونی با یه کارگاه شمع سازی قرار داد ببندی شمع تو خونه بسازی خوبه زیادم وسیله و جا نمیخاد 

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست عزیز بچه دار نشدن فقط درد ناباروری به انسان اضافه میکنه بچه خودش رزق میاره امید به زندگی و تلاش ...

درد ناباروری بهتر از اینه بچه بیاد به این دنیا حتی به نون شب هم محتاج باشیم واسه سیر کردن شکمش الان استارتر دو تا بچه داره رزق و روزیش زیاد شده خدایی یه کم فکر هم کنید بد نیستا آوردن بچه شرایط میخاد که اگه نباشه آوردنش به این دنیا بزرگترین اشتباهه پدر و مادر هست و ظلم بزرگی در حقش میشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها یی که میگین چرا بچه آوردی ،حالا آورده تموم شده این و باید قبل بچه دار شدن بگین نه الان ،الان دیگه کار از کار گذشته باید به فکر راه حل بود تا سرزنش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نمیذاره برم حتی درمغازه

تا نیومده به سر برو کمیته امداد .

بگو شرایط رو .

بگو کاری برات جور کنند که داخل خونه بمونی و انجام بدی .

خودشون مواد اولیه سفارش رو بیارند و بعد محصول رو ببرند  

ذکر یونسیه؟یاذستغفار هفتادبند حضرت علی؟

استغفاری هست 

استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی القیوم ...ادامش تو نت بزن فرق داره بااونا 

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

چشم مرسی خیلی خوشحال شدم ازته دلم برات دعامیکنم❤

ممنونم عزیزم شما خیلی مهربونی❤️

دوست عزیز بچه دار نشدن فقط درد ناباروری به انسان اضافه میکنه بچه خودش رزق میاره امید به زندگی و تلاش ...

واقعا؟

پس چرا این همه کودک کار داریم؟

چرا رزق نیومد باهاشون ک مجبور نباشن تو سرما و گرما تو خیابون باشن؟

حرفای شما شعار و از روی ناآگاهی هست...

بچه خرج داره بچه آینده میخواد...

کسی ک خرج خودشم نمیتونه بده نباید ی بچه بیاره و توسختی و بدبختی قرارش بده...

البته من اسی رو قضاوت نمیکنم خودش بهتر میدونه...