2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 96 پست
خودم نایب میشم ولی باید ی یاعلی بگه پاشه یانه

خب تاپیکاتو دیدم . معتاد بوده . ادم معتاد اختیارش دست خودش نیست . هر روز وقتی برگشت تو اب و عذاش تربت بریز 

اگر خودت بتونی با یه کارگاه شمع سازی قرار داد ببندی شمع تو خونه بسازی خوبه زیادم وسیله و جا نمیخاد 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست عزیز بچه دار نشدن فقط درد ناباروری به انسان اضافه میکنه بچه خودش رزق میاره امید به زندگی و تلاش ...

درد ناباروری بهتر از اینه بچه بیاد به این دنیا حتی به نون شب هم محتاج باشیم واسه سیر کردن شکمش الان استارتر دو تا بچه داره رزق و روزیش زیاد شده خدایی یه کم فکر هم کنید بد نیستا آوردن بچه شرایط میخاد که اگه نباشه آوردنش به این دنیا بزرگترین اشتباهه پدر و مادر هست و ظلم بزرگی در حقش میشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها یی که میگین چرا بچه آوردی ،حالا آورده تموم شده این و باید قبل بچه دار شدن بگین نه الان ،الان دیگه کار از کار گذشته باید به فکر راه حل بود تا سرزنش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نمیذاره برم حتی درمغازه

تا نیومده به سر برو کمیته امداد .

بگو شرایط رو .

بگو کاری برات جور کنند که داخل خونه بمونی و انجام بدی .

خودشون مواد اولیه سفارش رو بیارند و بعد محصول رو ببرند  

ذکر یونسیه؟یاذستغفار هفتادبند حضرت علی؟

استغفاری هست 

استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی القیوم ...ادامش تو نت بزن فرق داره بااونا 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

چشم مرسی خیلی خوشحال شدم ازته دلم برات دعامیکنم❤

ممنونم عزیزم شما خیلی مهربونی❤️

دوست عزیز بچه دار نشدن فقط درد ناباروری به انسان اضافه میکنه بچه خودش رزق میاره امید به زندگی و تلاش ...

واقعا؟

پس چرا این همه کودک کار داریم؟

چرا رزق نیومد باهاشون ک مجبور نباشن تو سرما و گرما تو خیابون باشن؟

حرفای شما شعار و از روی ناآگاهی هست...

بچه خرج داره بچه آینده میخواد...

کسی ک خرج خودشم نمیتونه بده نباید ی بچه بیاره و توسختی و بدبختی قرارش بده...

البته من اسی رو قضاوت نمیکنم خودش بهتر میدونه...