2777
2789
عنوان

چقدر موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 91 پست

مادرشوهرم برام پاتختی گرفت هرکاری کردن نذاشتم کادوهارو اعلام کنن.گفتم مهم خود منم که میفهمم کی چی داده لزومی نداره همه بدونن.

تو تولدمم دیگه اصراری نکردن

طوری بخند که حتی تقدیر شکستش را بپذیرد...
منم بخاطر اینکه دور و بریامو تو خرج و زحمت نندازم فقط یکسالگی پسر تولدش مهمون دعوت کردم، دوسالگیش با ...

خوب کاری میکنی حالا یه سال دوسال اشکال نداره باید باشه. نمیشه اصلا نباشه اما اینکه بچه اشون نه سالشه هنوز همه رو دعوت میکنه خنده دار دیگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برا همچین طرز تفکری نتونستم تو این چهارسال برا بچه ام یه جشن تولد بگیرم دلم براش میسوزه چون اطرافیان میگن اه کاش دعوتمون نمیکرد و اه پولشون زیادی کرده تولد میگیرن و بعدم آخرش دعوا میفته 

نمیشه هم وقتی زنگ میزنی بگی کادو نیارید که اون وقت میگن کادو میخواسته اینجور گفته یعنی بیارید 😔

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

نمیشه گفت به کسی تولد گرفت یا نگرفت ، باید سطح شعور بالا باشه و شرایط طرف رو درک کرد . 

تولد برای شادیه مخصوصا کودکان 

مثلا ما بچه برادرم رو امسال با دوستای کوچولوش که همشون بین ۲ تا ۵ سال هستن و برای تولدشون بردیم بیرون تو طبیعت و کلی خندیدن و کیک فوت کردن ، بادکنک بازی کردن ، بازی های کودکانه دوران پدر و مادرشون رو کردن .

هر کی هم براش یک چی اورده بود 

یکی از دوستاش دفتر نقاشیش اورد که تمام صفحاتش پر از نقاشی بود و خودش گرفت . اینقدر هم همه ذوق کردن که هنر خودش رو اورده و با ذوق برای دوستش کشیده

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
کاملا با این تاپیک موافقم . توروخدا کمی مراعات خانواده و فامیلاتونو بکنید شاید کسی نداشته باشه خب&nb ...

خوشم میاد همه جا از فرهنگ حرف میزنن اینم جز فرهنگ دیگه. ..مخصوصا الان چشم و هم چشمی زیاده یکی میاد مثلا کادو دویست تومنی میده اونی که نداره نمیتونه مثلا پنجاه تومن بده..بلند بلند هم میگن خب زشته

شاید هم بشه خیلی راحت گفت 

ببخشید ما نمیتونیم بیام یا هر بهونه دیگه ای 

ولی اینکه به کسی برای مقدار کادو حرفی زده شه درست نیست و به نظر ضعف شخصیتی میاد .

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
خب منم همینو میگم ..تازه مثل عهد .... کادو رو بلند بلند اعلام میکنن .اگه واقعا مهم نباشه این چه حرفی ...

چقدر زشت!!دیگه کادو  تولد اعلام کردن داره!!

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!

وااای به خدا ینی دیوانه کننده س.. طرف برای بچه ش تولد گرفته حالا نه پذیرایی درستی کرده نه چیزی پانصد هزار گذاشته توی پاکت بلند اعلام میکنهه مامان ۵۰۰ تومن.. ینی رقم کارد ها رو ببرین بالا..