2777
2789
عنوان

چقدر موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 91 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعوت كنن يه جور حرف نكنن يه جور ديگه  ناراحتين نرين عزيزم  بچه مردم واسشون عزيزه دوس دار ...

والا منم تو دوراهی میمونم. دعوت نکنم خودشون کادو میگیرن میدن من خجالت میکشم مثل پارسال. مثل امسالم که دعوت کنم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه خرج تراشیدم براشون

والا منم تو دوراهی میمونم. دعوت نکنم خودشون کادو میگیرن میدن من خجالت میکشم مثل پارسال. مثل امسالم ک ...

خب اون.که میده همینطوری حسابش جداس ولی بقیه یه سال امتحان کنن نگیرن ببینن چقدر دیگران خوشحال میشن

خب اون.که میده همینطوری حسابش جداس ولی بقیه یه سال امتحان کنن نگیرن ببینن چقدر دیگران خوشحال میشن

آره خوب من دوس دارم دخترم 5 یا 6 ساله که شد یه تولد درست حسابی بگیرم براش. فقط یه سال. 

من امسال خانواده هامون رو واسه شام دعوت کردم بعد از شامم یه تولد الکی گرفتیم دخترم دو سالشه

خب این تولد با این تولده که میگم زمین تا اسمون فرق داره

نمیدونم فرقش رو ، ولی کادو که خود من برای بچه برادرم گرفت و همون موقع برای پسر برادر نامزدم هم مثل همین رو گرفتم . فرق ندارن باهم 

ناهار هم برای همه تو طبیعت درست شد و کلی چیز دیگه 

خرجش از خونه بیشتر بود .

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
اره نیمونم در برابر اینطور ادمها چی بگم ...

عزیزم خیلی راحت خواهر شوهرت کخ این رو گفت 

انگار باهات صمیمی هست 

بهش بگو خوب وضعیت رو میدونی دیگه ، شاید نداشتن بنده خدا و این حرف درست نیست ، اگه هم از کسی ناراحت باشید باید از برادرتون ناداحت باشی .

یک سوالی هم عزیزم بعد خواهر شوهرتون خودش برای جاریتون چی برده بود ؟! 

البته ببخشید پرسیدم

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
عزیزم خیلی راحت خواهر شوهرت کخ این رو گفت  انگار باهات صمیمی هست  بهش بگو خوب وضعیت رو م ...

نه من اخلاقش رو میدونم خواست بگه من برم بگم از این به بعد بیشتر بیارید جاریم بچه دار نشده فعلا

نه بابا اینا از سه ماه قبل تهدید هاشون رو یه جوری میرسونن که میخوام تولد بگیرم اینکار رو کنم اون کار ...

هم میخوان تجملاتی تولد بگیرن و یه عالمه هزینه کنن و کلاس بذارن

هم میخوان از توی کادوها خرج تولدی که گرفتن در بیاد

شما هر وقت پشت سر کسی حرف زدن از اون طرف حمایت کن  قشنگ بشورشون بذار سرجاشون  

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍