چرا همش هر سال برای بچه هاشون تولد میگیرن و برای فامیلها تکلیف درست میکنن ..واقعا تو این اوضاع نمیشه کادو معمولی بگیری .ناراحت میشن .....خب یه سال گرفتین بسه حالا خودتون بگیرید یعنی چی اخه ...
من اگه واسه خواهرزاده هام تولد نگیرن هم کادو میخرم . یعنی همه مون میخریم اونا هم میخرن واسه دختر من . ولی فقط خواهرزاده ها . واسه بقیه اقوام نمیخرم
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
دعوت كنن يه جور حرف نكنن يه جور ديگه ناراحتين نرين عزيزم بچه مردم واسشون عزيزه دوس دار ...
دقیقا . منم واسه دخترم تولد میگیرم چون دوست داره و خوشحال میشه .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
دعوت كنن يه جور حرف نكنن يه جور ديگه ناراحتين نرين عزيزم بچه مردم واسشون عزيزه دوس دار ...
خوب اگه عزیزه خودشون بگیرن نکه هر سال هرسال واسه هر کدوم از بچه هاشون زنگ بزنن تولد پاشید بیاین.من خواهر شوهرم. یکی از جاریهام پارسال پنجاه تومن داد خب بیشتر از این نداسته. هنوزم که هنوزه جلوی من همش میاد میگه چطوری روش شد اومد پنجاه تومن داد
خوب اگه عزیزه خودشون بگیرن نکه هر سال هرسال واسه هر کدوم از بچه هاشون زنگ بزنن تولد پاشید بیاین.من خ ...
خب اون دیگه بی فرهنگیه صاحب مجلسه . من خودم همیشه ب مهمونام میگم نیتم خوشحال شدنه دخترمه و مدیونشوون میکنم اگه ندارن و بخوان به زور کادو بخرن . یا کادو گرون بخرن . خداروشکر دخترمم کم توقعه و با یه گل سرم خوشحال میشه