2777
2789
عنوان

چقدر موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 91 پست

کی گفته که کادو و یا هدیه باید حتما با رقم تومانیش معنای کادو بگیره؟ یا بلد نیستن ثروت رو تعریف کنن یا هنوز مفهموم کادو دادنو نفهمیدید... یه شاخه گل هم کادو هست.. مهم اینه که تو ذهن اون مخاطب بمونه که براش ارزش قائل شدید و بیادش بودید.. لطفا واسه این چیزا دیگه رقابتی پیش نرید‌ و دست از قیاس های من در آوردی که بقیه بوجود اوردن بردارید. هیچ کادویی زیبا تر از زبان محبت نیست. 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واسه دخترم یه کیک میگیرم من ودخترم شوهرم فقط پنج ساله همینه ولی بقیه که میگیرن مجبورم برم بدم بعدیکی گفت فلانی چراواسهدبچت تولدنمیگیری بیایم کادوبدیم جبران کنیم خداشاهده خودم وقت کادودادن ازخیلی چیزهام میزنم که میدم نداری وگرونی هزارتاچیزسخته الانم یکی بچش به دنیااومده همش هی زنگ میزنه کی میای منم دستم خداییش خالیه نمیدونم حداقل توقع نداشته باشن هرکی هرچی دادراضی شن

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
من واسه دخترم یه کیک میگیرم من ودخترم شوهرم فقط پنج ساله همینه ولی بقیه که میگیرن مجبورم برم بدم بعد ...

به نظرم تولد که نمیگیری نرو. تا دعوتت نکنن از این به بعد یعنی چی اینا بیشتر واسه چسم و هم چسمیه وگرنه بچه رو هزار جور میسه خوسحال کرد ..حداقل یه سال بگیرن دو سال بگیرن ..نه تا صد سالگی طرف

حق داری استارتر منم خوشم نمیاد هرسال هرسال تولد بگیرن آدم مجبور میشه کلی هزینه کنه واسه هدیه من خودم ...

این عالیه.مگه بچه شما واست عزیز نیست؟؟؟معلومه که هست ولی دلیل نداره ادم بقیه رو به زحمت بندازه.مگه اینکه خانواده ها و فامیل از لحاظ مالی اوکی باشن و یا خیلی کم جمعیت.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
منم اینجوری دوست دارم که بگم هیچ کس کادو نیاره فقط دور هم خوش باشیم ولی گوش نمیکنن

من عنوان نمیکنم تولده 

هر کی نخاد حرفمو گوش کنه دوتا فحش ابدار میخوره میشینه سر جاش😂😂😂

دوسالم پسرمو بردم بیرون از صب تا اخر شب

هر چی دوس داشت خریدم هر جا دوس داشت بردم 

همیشه میگه اون تولدا قشنگتر از مهمونیه

به نظرم تولد که نمیگیری نرو. تا دعوتت نکنن از این به بعد یعنی چی اینا بیشتر واسه چسم و هم چسمیه وگرن ...

ازبس میگن بایدبیای خجالت میکشه هنوز به دنیااومدن یکی نرفتم هرروز زنگ میزنه کی میای ؟؟؟

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
این عالیه.مگه بچه شما واست عزیز نیست؟؟؟معلومه که هست ولی دلیل نداره ادم بقیه رو به زحمت بندازه.مگه ا ...

بله اصلا صحیح نیست بعد بلند بلند کادو اعلام کردنشون تو حلقمه

ازبس میگن بایدبیای خجالت میکشه هنوز به دنیااومدن یکی نرفتم هرروز زنگ میزنه کی میای ؟؟؟

واقعا این چیزها مثل جهاز برون و پاتختی اینا باید بر بیفته هر کی دوست داسته باسه باید بره

من عنوان نمیکنم تولده  هر کی نخاد حرفمو گوش کنه دوتا فحش ابدار میخوره میشینه سر جاش😂😂😂 دوس ...

واقعا همینطوره ...اگه بچه عزیزه ببرید اتلیه ببرید شهر بازی ببرید جایی که دوست داره نه این کارا

این عالیه.مگه بچه شما واست عزیز نیست؟؟؟معلومه که هست ولی دلیل نداره ادم بقیه رو به زحمت بندازه.مگه ا ...

یا مثل خانواده شوهرم کلا رسم کادو دادن نداشته باشن   

من اونارو دعوت کنم دیگه خیالم راحته چون کلا اهل کادو دادن نیستن