2777
2789
عنوان

چقدر موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 91 پست
واقعا همینطوره ...اگه بچه عزیزه ببرید اتلیه ببرید شهر بازی ببرید جایی که دوست داره نه این کارا

من چن بار امتحان کردم دیدم پسرم اونو تولد رو بیشتر از جشن و رقص و این چیزا دوس داره 

مهم اینکه بچه روز تولدش شاد باشه نوع جشن  مهم نیس

ای واای به خدا منم خیییلی بدم میاد.. یه تولد میگرن برای دو تا بچه که جالب اینجاس که روز تولد هیییچ کدومم نیست.. واقعا کار زشتیه ... فامیل شوهر من انقدررررر بچه هاشون زیادن هر چند وقت به بار باید برم تولد  خسته کننده س به خدا.. تازگیا که میگم من نمیام خوشم نمیاد از تولد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دوس دارم تولد.ولی چیز گرون نمیبرم ،استثنا هم ندارم تولد دختر برم عروسک میگیرم پسر،ماشین خخخخ کل خرجشم میشه سی تومن،بچه هم ذوق میکنه.برا دخترمم میگیرم البته فقط مامانم اینا و داداشم اطنا و خواهرشوهرمو دعوت میکنم،اونام درحد همین سی چهل میارن.خوبه دیگه

خیلیا اخه پذیرایی درستم نمیکنن. یه الویه میزارن روی میز با چارتا نون باگت خشک حال ادم بهم میخوره به خدا.. انقدرررر بدم میاد از این طور مجالس واقعا پر روان.. جالب اینجاس یه بنده خدایی توی فامیل شوهرم برای دوتا بچه ش با هم تولد گرفت انقدرر پول جمع گرد رفت با پولا برای خونه ش ویترین خرید

خوب اگه عزیزه خودشون بگیرن نکه هر سال هرسال واسه هر کدوم از بچه هاشون زنگ بزنن تولد پاشید بیاین.من خ ...

وااا چه خبره

ما ۲۰ تومان میدیم

یه یه عروسک

لباسی چیزی

خب اینجور سخته واقعا 

یکی نداره اگرم نره همه میگن بخاطر کادو نیومده

منم بخاطر اینکه دور و بریامو تو خرج و زحمت نندازم فقط یکسالگی پسر تولدش مهمون دعوت کردم، دوسالگیش با اینکه با دوستامم میگفتن جشن بگیرم و دعوتشون کنم اینکارو نکردم! سه تایی با باباش جشن گرفتیم خیلی ام خوب بود،  مردم که بدهکار من نیستن هی تولد بگیرم بیان کادو بدن

حتی خواهر برادرای خود ادم یه کم باید منطقی باشن دیگه.

من خودم کادو خریدن رو دوس دارم و در حد وسعم میخرم طرف اگه باشعور باشه متوجه میشه و خیلی هم تشکر میکنه اگرم نباشه که چیکار کنم میخاست دعوت نکنه

همیشه هم برای خواهرزاده هام میخرم نه فقط واس تولدشون همیشه که میبینمشون یه چیزی میخرم حتی شده یه سوک سوک