2777
2789
عنوان

چقدر موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اگه عزیزه خودشون بگیرن نکه هر سال هرسال واسه هر کدوم از بچه هاشون زنگ بزنن تولد پاشید بیاین.من خ ...

واقعا درسته.اگه انقدر عزیزه که هرسال همه رو خبر کنن خوب یه کم خلاقیت داشته باشن شب تولد بچه رو ببرن تئاتر کودک.شهربازی.باغ وحش هزار جا هست ...نمیشه هر سال مزاحم بقیه شد حالا خواهربرادر شاید با جون ودل کادو بدن ولی بقیه نه.مگه یکی دوتا هستن الان فامیل ما پر بچه اس کادو زیر صد بدی بهشون بر میخوره.واقعا هزینه بده.پدرمادرای ایرانی یا از اینور بوم میفتن یا اونور

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

من واسه تولد بچه خواهرم یه بلیزاسپرت ویه جعبه مدادرنگی بردم

اونم برا پسر من یه بلیز شلوار گرم اورد

کلی هم جفتمون ذوق. زدیم

مگه چیه، بچه ان دیگه با این چیزا خوشحالترن تا پول... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

خوبه که تولد بگیرن اما باید خیلی جدی به مهمونا بگن کادو نیارید یا ی اسباب بازی معمولی یا لباس یا هر چی گرون نشه... باید این رسم رو جا بندازن که تولد فقط واسه شادی بچه ست نه چشم و هم چشمی بزرگترا

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
واقعا درسته.اگه انقدر عزیزه که هرسال همه رو خبر کنن خوب یه کم خلاقیت داشته باشن شب تولد بچه رو ببرن ...

دقیقا شاید دست و بال ادم بسته باشه قبول کنید الان خواهر برادرهای ادم هم معذب هستن زمان قدیم نیست که همه چی سادگی بود

من واسه تولد بچه خواهرم یه بلیزاسپرت ویه جعبه مدادرنگی بردم اونم برا پسر من یه بلیز شلوار گرم اورد ...

این عالیه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من واسه تولد بچه خواهرم یه بلیزاسپرت ویه جعبه مدادرنگی بردم اونم برا پسر من یه بلیز شلوار گرم اورد ...

تو شما این قابل قبوله الحمدالله ..ولی خیلیا انتظار دارن اما پای خودشون بیاد وسط انگار نه انگار

من گاهی اوقات جشنمو اینجوری میگیرم دخترای فامیل و خواهر و زنداداش خودمو دعوت میکنم برا ناهار بعد نار بزن برقص کیکم میخرم عصرونه هم میدم ولی اصن ن خودم جلو بقیه ب بچم کادو میدوم ن میذارم کسی بده

من گاهی اوقات جشنمو اینجوری میگیرم دخترای فامیل و خواهر و زنداداش خودمو دعوت میکنم برا ناهار بعد نار ...

منم اینجوری دوست دارم که بگم هیچ کس کادو نیاره فقط دور هم خوش باشیم ولی گوش نمیکنن

من گاهی اوقات جشنمو اینجوری میگیرم دخترای فامیل و خواهر و زنداداش خودمو دعوت میکنم برا ناهار بعد نار ...

نه بابا اینا از سه ماه قبل تهدید هاشون رو یه جوری میرسونن که میخوام تولد بگیرم اینکار رو کنم اون کار کنم

دقیقا شاید دست و بال ادم بسته باشه قبول کنید الان خواهر برادرهای ادم هم معذب هستن زمان قدیم نیست که ...

اره دیگه .بخدا این تولد میگیره ماه بعد اون میگیره بعد اون یکی وااااای.یعنی تا میای پس انداز کنی یکی تولد میگیره.هم‌فامیل خودت هم فامیل شوهرت.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56