2777
2789
عنوان

خانوما

47 بازدید | 7 پست

ما یه جشنی بودیم بعد یکی از خانم هایی که آشنایان بود اومد نشست سر میز فایل نزدیکمون بهش گفتم بیا برقص خیلی اصرار کردم گفت نه بعدا میام داشتم با دخترخالم صحبت کردم که رفتم آرایشگاه موهام صاف کرده بودم گفت معلوم نیست رفتی آرایشگاه گوشیم دستم بود گفتم میخوای ازت عکس بگیرم اخم کرد گفت نه من خیلی ناراحت شدم آخه خودش بعدا داشت عکس می‌گرفت نمیدونم چرا اینجوری کرد هر کاری میکنم یادم بره نمیره نمیتونم مثل قبل باهاش برخورد کنم به نظرتون حق با منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم قضیه رو چی شد!!!

یه جشنی بود یکی از فامیلای نزدیکمون خالم اومد سر میز نشست گفتم بیا برقص گفتم نه بعدا با دخترخالم داشتم حرف میزدم که رفتم آرایشگاه موهام صاف کردم خالم گفت انگار آرایشگاه نرفتی گوشی دستم بود گفتم ازت عکس بگیرم اخم کرد گفت نه بعدا خودش داشت عکس می‌گرفت خیلی ناراحت شدم بعدا خوب برخورد کرد ولی من نتونستم مثل قبل باهاش برخورد کنم 

بعضی ادما فازی هستن،ولش کن،دیدی چس کن زده به برق محل نمیدادی،به یورت،میگفتی شما معلومه حالت خوب نیست ...

نمیدونم چرا اینجوری شده بود هر چی هم میگفت باز باهاش صحبت میکردم ناراحتم کرد خیلی 

یه جشنی بود یکی از فامیلای نزدیکمون خالم اومد سر میز نشست گفتم بیا برقص گفتم نه بعدا با دخترخالم داش ...

اوخی عزیزم ناراحت نباش حتما فکرش مشغول بوده از کسی چیزی یا اتفاقی درگیر یا ناراحت بوده حواسش نبوده یا هر چی شما خوبی خودتون و نشون دادی ،مطمئنا منظوری نداشته  اگرم داشته پشیمون شده چون گفتین بعدش عادی بوده و خوب رفتار کرده شما ب دل نگیرید گلم، شما ب خانمی و بزرگواری خودت ببخشش❤

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

نمیدونم چرا اینجوری شده بود هر چی هم میگفت باز باهاش صحبت میکردم ناراحتم کرد خیلی

اشکال نداره عزیز دلم خاله اس دیگه غریبه نیس ک نمیشه طلاقشم داد😉ک بگیم طلاق😁حتما متوجه شده شما رو ناراحت کرده الان خودشم پشیمون و ناراحته مطمئنا 

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔