2777
2789

اختلاف طبقاتی با دوست پسرم دارم و من دختری بودم که از بچگی توی رفاه بزرگ شدم و هر چی خواستم بابام بهم فراهم کرده و وضع مالی پدرم خوبه و حقیقتا دختر پرخرجی هستم 

اوایل که با پارتنرم آشنا شدم بدون شناخت وارد رابطه شدیم و نمیخواستم باهاش جدی شم و محض سرگرمی متاسفانه وارد رابطه شدم و گفتم حوصلم سر رفته که خیلی اشتباه کردم 🤦🏻‍♀️البته طرز فکر اون هم همینجوری بود

کم کم درگیر هم شدیم و عشق و علاقه وارد شد و به هم وابسته شدیم 

الان خیلی دوسش دارم خیلی وابستشم اونم منو دوست داره و بهم اهمیت میده و همه تلاششو داره میکنه

خیلی سعی کردم دختر بسازی باشم 

ماشین نباشه کف خیابون باهاش پیاده برم ، سفر باشه هتل لاکچری نریم ، سر تفریحات دو دوتا چارتا کنم کمتر در بیاد و اینطور چیزا … ولی حالم خوب نیست با این روند 

به شرایط اوکی و بریز بپاش متاسفانه عادت دارم رک بخوام بگم ماشین خوب و خونه خوب و سفر خوب و پول تو جیبی خوب تو خونه پدر داشتم و الان هی با خودم فکر میکنم اشکال نداره درامد من ازش بیشتر باشه و توی زندگی هم اگه خرج بزرگی پیش بیاد بیشترشو من کمک کنم اما ته دلم یه پارتنری میخوام که از لحاظ مالی ازم بالاتر باشه🥲🥲از طرفی خیلی هم دوسش دارم جدایی سخته برام🥲

بچه ها من تازه پیج و کانالمو زدم

کلی اکسسوری های موی کیوت و فانتزی توی پیجم با قیمت به صرفه و اقتصادی دارم

میشه حمایتم کنین🥹🌱🩷

instagram:https://www.instagram.com/tornehanaei/p

id telegram:https://t.me/Torne_hanaei

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زوج اینجوری دیدم که سر زندگی مشترک به شددددت زنه پولشو میکوبید تو سر شوهرش و واقعاااا بدبخت شدن. کار ندارم میتونی بسازی یا نه. مطمئننننننی چندسال بعد که آتیش عشقت فروکش کرد مبادا نمیکوبی تو سرش این قضیه رو؟ مثل اون زنه مثلا نگی اینجا خونه منه از خونه من برو بیرون... 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ب نظرم پول خیلی مهمه تو رابطه من الان هر مهمونی واقعا باید لباس جدید بگیرم و لباس تکراری نپوشم همیشه میگم با این همه خرجی که من دارم اگر با کسی با سطح مالی پایین ازدواج میکردم واقعا ب مشکل می‌خوردم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ما جفتمون تو یه سطحیم ولی اندکی‌ما بالاتر

ینی ما باز ازش بالا تریم ولی نه زیاد

البته نمیگم خیلی وضعمون خوبه ، نه ماهم چنان وضع مالی توپی حقیقتا نداریم

ولی خب الان قبول کردم بخاطر خودش ، بخاطر علاقش صداقتش پاک بودنش ایمانی ک داره قبولش کردم

میدونم ک ممکنه من ازش شاید در اینده درامد بالاتر و حمایت مالی بیشتری داشته باشم

ولی خب دیگ برام این‌چیزا مهم‌نیست

البته منم دلم‌میخواد از من‌بالاتر باشه ، ولی ووقعا تلاش میکنه و زحمتکشه

من ساختم 

البته تو با من‌فرق داری

من سختی دیدم‌تو زندگیم‌تو شاید ندیدی و حق داری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب کمکش کن تا اونم درامد بالایی در آینده داشته باشه

خب تنها راهش اینه که اونو به بیزنس پدرم وارد کنم و روی سرمایه پدرم کار کنه ولی دوست ندارم زیر بلیت خانوادم باشم و دوست دارم مثلا در اینده شوهرم اینقدر عزت نفس داشته باشه سرمایه پدری منو نخواد🤦🏻‍♀️