2777
2789
عنوان

توی دوراهی شدید گیر کردم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 46 پست
خب خودتون ک میگفتید اشکال نداره اگ درامد خودم ازش بیشتر باشه.... قراره یلنی درامد خودتونم از سمت پد ...

نه راه خودم از پدرم جدا نیست یعنی شغل خودم به پدرم و سرمایش مربوطه 

ولی دوست داشتم این بیزنس شخصی خودم باشه و شغل شوهرم از خودم جدا باشه و از لحاظ درامدی در یک سطح باشیم

احساس میکنم یجوریه شوهرم رو سرمایه منو پدرم کار کنه انگار اون عزت نفسو دیگه نداره🥲

خیلی کیف میکنم میبینم درمورد خودت اینقدر صادقی. از نظر تحصیلات و ظاهر (قد و زیبایی چهره) کدوم بالاتر ...

تحصیلات من بالاترم  

از نظر ظاهری من انچنان خوشگل که بگی وای و اینا نیستم متوسطم ولی به دل میشینم 

در کل از لحاظ چهره به هم میایم شاید من یذره بالاتر باشم 

اندام پارتنرم بهتره ولی 

ولی کلا کسی پارتنرم رو میبینه چشمش رو میگیره و میگه خیلی به هم میاین از لحاظ ظاهری اوکیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راه خودم از پدرم جدا نیست یعنی شغل خودم به پدرم و سرمایش مربوطه ولی دوست داشتم این بیزنس شخصی خود ...

اصولا ادم خوشش نمیاد منت یا دین بقیه گردنش باشه به غیر از اون ادما ک چترن اما خب ببین چند سال دیگ کنار میای؟ نمیای پولتو داراییتو بکوبی تو سرش 

بعد بستگی داره اخلاق طرف چطوریه یهو مثلا بعد یه مدت تنبل و بی عار نشه یا همش رو تو حساب کنه یادش بره اون مرده ن تو و... 

ببین رابطه های دوره نوجوونی اینطوریه که دونفر بی هیچ دلیل خاصی یهو باهم میرن تو رابطه و بعد سعی میکن ...

حرفات خیلی خیلی منطقیه 

ولی خیلی میترسم دیگه نتونم اینطوری عاشق کسی بشم…یا با هر کی باشم ته تهش دلم پیش اون گیر باشه… یا کسی اندازه اون منو بلد نباشه 

اینا خیلی میترسونتم…

تحصیلات من بالاترم از نظر ظاهری من انچنان خوشگل که بگی وای و اینا نیستم متوسطم ولی به دل میشینم در ...

ببین هم مالی بالاتری هم تحصیلات.

فرهنگ خانواده چی؟ مثلا شما کراواتی و همه تحصیلکرده و اتوکشیده باشید، اونا بی سواد و خیلی خیلی ساده؟

به نظرم از دو جهت تو سری و هر مشاوری بری بهت میگه این ازدواج احتمال اینکه درست پیش بره کمتره تا عالی پیش بره.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
حرفات خیلی خیلی منطقیه ولی خیلی میترسم دیگه نتونم اینطوری عاشق کسی بشم…یا با هر کی باشم ته تهش دلم پ ...

نمیدونم با تجربه خودم از زندگی که میگم این ترسا همش کشکه. رابطه های زودگذر یه دریای خیلی بزرگه با عمق کم. پر از هیجان و شلوغی. بعدش شخصا به یه دریاچه ی کوچیک با عمق زیاد رسیدم که با هیچی عوضش نمیکنم. آرامش هست.

ولی خب همه تجرباتشون مثل هم نیست و نمیتونم بگم اره قطعا تو هم مثل‌ من میشی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اصولا ادم خوشش نمیاد منت یا دین بقیه گردنش باشه به غیر از اون ادما ک چترن اما خب ببین چند سال دیگ کن ...

واقعا همینو نمیفهمم که ایا ادمی هستم که کنار بیام و منت چیزیو سرش نذارم یا نه …

ولی نه تنبل و بی عار نمیشه اتفاقا خیلی اکتیو و اهل کار و پیشرفته

ببین هم مالی بالاتری هم تحصیلات.فرهنگ خانواده چی؟ مثلا شما کراواتی و همه تحصیلکرده و اتوکشیده باشید، ...

فرهنگ خانواده هم حقیقتا ما بالاتریم یعنی جز خانواده های اسمی و خوب شهر حساب میشیم و تحصیل کرده و دکتر مهندس هم خیلی داریم 

خواستگار و کیس هم زیاد برام پیش میاد ولی هیچ اعتمادی نیست چون به احتمال بالا به خاطر پول پدرم میان 

ببین هم مالی بالاتری هم تحصیلات.فرهنگ خانواده چی؟ مثلا شما کراواتی و همه تحصیلکرده و اتوکشیده باشید، ...

فرهنگ خانواده هم حقیقتا ما بالاتریم یعنی جز خانواده های اسمی و خوب شهر حساب میشیم و تحصیل کرده و دکتر مهندس هم خیلی داریم 

خواستگار و کیس هم زیاد برام پیش میاد ولی هیچ اعتمادی نیست چون به احتمال بالا به خاطر پول پدرم میان 

یه زوج اینجوری دیدم که سر زندگی مشترک به شددددت زنه پولشو میکوبید تو سر شوهرش و واقعاااا بدبخت شدن. ...

همسایه روبروی خونه مامانم اینا اینجوری بودن حالا قبل ازدواجو نمیدونم ولی خانمه درامدش خیلی بیشتر بود خونه ب نام خانمه بود و ماشینش شاسی بلند شوهرش ۲۰۶ داشت تو دعواهاشون میشنیدیم ک خانمه همش میگ تو هرجی داری از من داری و گمشو از خونه من بیرون دوتا بچم داشتن ۔حالل این ک دعواهاشون علتش تفاوت درامده بود یا ن نمیدونما ولی حرفای زنه رو چندبار شنیدیم اینجوری

بعد یمدت جدا شدن بعد دوباره بهم برگشتن بعد یسال مجدد جدا شدن بعد یکی دوسالم فهمیدیم اقاعه مرده چهل سالش اینا بیشتر نبود زنه گف ایست قلبی کرده ولی همسایه ها میگفتن خودکشی بوده گرچه ما نمیدونیم چی بوده فوت کرد ولی بنده خدا

فرهنگ خانواده هم حقیقتا ما بالاتریم یعنی جز خانواده های اسمی و خوب شهر حساب میشیم و تحصیل کرده و دکت ...

کسی که خودش پولدار باشه در سطح شما یا بالاتر، احتمال اینکه بخاطر پولتون اومده باشه بسیار‌ کمتره. پس این ترس منتفیه. ببین هرچی میپرسم تو میگی سر ترید. من خودم بودم با اینکه خیلی سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگه جات بودم ممکنه حداقل وسط دعوا منت بذارم سرش که خانواده ی من فلان خانواده تو بصار، پول ما این خونه ی شما اون. ببین دعواها دقیقا از زمان ورود خانواده ها شروع میشه. دوستی نسبت به ازدواج هییییچ چالشی نداره که بخوای ببینی توش شخصیت و برخورد خودت و طرفت چطوریه. کاش میشد کل دیتاهای مغزمو بهت انتقال بدم تا بفهمی چی میگم. حیف تا تجربه نکنی نمیفهمی ازدواج فضاش چطوریه.

همسایه روبروی خونه مامانم اینا اینجوری بودن حالا قبل ازدواجو نمیدونم ولی خانمه درامدش خیلی بیشتر بود ...

چه دردناک که بچه هم داشتن و این بحثا همچنان بود :( خدا رحمتش کنه. آره واقعا زن نباید اینقد تامین کننده باشه. تازه حتی اگه زن منت سر شوهرش نذاره، ممکنه ۱ درصد مرد بعد چندسال با خودش فکر کنه که این دختره با اینهمه شرایط خوب اومد با من. پس لابد من خیلی تحفه ام. دیگه این زنه در حد من نیست. برم با یکی دیگه که در شانم باشه. و خیانت. 

2790
2778
2791
2779
2792