2777
2789
عنوان

شوهرم ب راحتی پول جیبی نمیده

341 بازدید | 48 پست

بچه ها من تازه رفتم سر خونه زندگیم قبلا ک دوست و نامزد بودیم خیلی بهم پول میداد واسه خرید و .... 

ولی از وقتی ک عقد کردیم خیلی کم شد الانم عروسی کردیم کلا قط شده . میگه هرچی میخوای بگو خودم میگیرم. همه چی هم می‌خره ولی پول نمیده. مثلا میگم باشگاه میگه برو ثبت نام کن یا لباس و .... هررررچی بخوام می‌خره ولی پول نمیده .میگه پولو میخوای چکار همه چی دارم برات میخرم دیگ . از ی طرفم درآمد و پولشو ازم مخفی میکنه انگار آموزشش دادن ک بهم نگه ولی قبلا اینجوری نبود از همه چیزش مطلع بودم.

نمیدونم چکار کنم .

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش صحبت کن بگو مثلا با دوستم میرم باشگاه اون ۲تا جوجه میخره من نگاش میکنم

یا یهویی وسط خیابون بمونم تو نباشی مجبور بشم جایی برم مریض بشم پریود بشم پول لازم دارم ماهیانه مثلا ۱تومن بهم پول بده!نمیدی من برم سرکار‌

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

واقعا مردی که یه کارت نده  دست زنش مرد نیس

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

همین اول جدی برخورد کن

من بعد 10 سال هنوز نتونستم همسرمو متقاعد کنم

350 میلیون تو حسابمه ولی بخاطر یه شارژ باید دستمو جلو همسرم دراز کنم

خسته شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

از همین الان زورش کن بده ماهی ۲,۳ تومن حداقل در کنار بقیه خرجا

البته اگه درامدش ۳۰ به بالاس میگم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چه عجیب

جدی باهاش حرف بزن در این مورد

هر لحظه ممکنه موقعیتی پیش بیاد که نیاز به پول همراه داشتن پیدا کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

واقعا مردی که یه کارت نده دست زنش مرد نیس

اینم اشتباهه که پیام برداشت و اینا براش بره. به مرور باز خواست میکنه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ینی تو باشگاه خواستی یع قهوه بخوری پول نداری؟

درحد قهوه دارم ولی پول خودمه ک هی ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن جمع کردم 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

کار میکنی ؟ یواش یواش شروع میشه ولی داره برنامه ریزی میکنه واسه زندگی 😂😂😂😂دیده زندگی چه سخته واینکه ی وقت پول هارو الکی خرج نکنی خوب بهش هر چی خواستی ولی بگو برای احتیاط تو خونه پول بزاره لازم میشه شاید کار اورژانسی پیش امد

خیلی جالب بودن مردای قدیم پولم نمیخواستی میزدن به کارتت میگفتن یه وقت لنگ نمونی ،میگفتی پول دارم میگفتن عب نداره اینم داشته باش،اینجوری خیالم راحتتره ،چی بگم واقعا ،بشین باهاش حسابی صحبت کن ،دلیل کاراشو از زیر زبونش بکش بیرون ولی قطعا یا دوستای احمق دورشن که پرش کردن یا خانواده