2777
2789
عنوان

شوهرم ب راحتی پول جیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست
عزیزم پس خانوادگی خسیسن. والا اکثر فامیلای ما تنها خونشون رو فروختن رفتن واحدهای 50 متری خریدن که به ...

ن خسیس نیستن بهترینارو میخورن و میپوشن ولی پول نمیدن ب بچه هاشون

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ن خسیس نیستن بهترینارو میخورن و میپوشن ولی پول نمیدن ب بچه هاشون

عزیزم اینم میشه نوعی خساست. سخاوت نداشتن در مقابل دیگران عین خساسته. مگه میشه جگر گوشت بدون خونه باشه اونوقت طرف 3 واحد خونه داشته باشه؟ چرا بچه میارن؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون سرکار هم که بره، شوهرش موظفه ماهانه پول به حسابش بریزه. شاغل بودن خانم به این معنا نیست که مرد ...

اره ولی حداقل دیگه سر چیزای کوچیک و پولای کوچیک هم هی جر و بحث نمیکنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عزیزم اینم میشه نوعی خساست. سخاوت نداشتن در مقابل دیگران عین خساسته. مگه میشه جگر گوشت بدون خونه باش ...

اینا بویی از انسانیت نبردن. متاسفانه حتی اگر مشکلی هم داشته باشم نمیتونم ب خانوادم بگم چون روز خاستگاریم گفتن با اینا وصلت نکن و من چون شوهرمو دوست داشتم و قبولش داشتم گفتم میخوام . مامانم و بابامم گفتن رفتی حق نداری طلاق بگیری و بیای خونه ما. منم انگار غمخواری ندارم . و پشتم نیستن خانوادم . 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …