2777
2789
عنوان

شوهرم ب راحتی پول جیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست
نگا یا بهش رک بگو و باهاش بحث کن بگو منو تو زنو شوهریم باید دوتا رفیق باشیم از همه چیز هم اگاه باشیم ...

همراه بانکش اثر انگشته نمیشه وارد شد. پول نقدم نمیزاره جیبش‌. همه این حرفا هم زدم ولی کَره

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره دختر من خونه پدرمم فقط ۲۰ ۳۰ تومن پول جیبی میده جدا از خریدام و کلاسام و .. مستقل بودن ...

میدونم چی میگی .من میتونم الان برم ی جا کار ک پول دربیارم ولی حتی این خریدا هم دیگ واسم نمیکنه میگه خودت پول داری .مثلا اگر تولدم باشه برام کادو پول بیارن با پول منم نقشه میکشه  میگه بریم شام بیرون . یا تا قیامت میگه اینقد آوردن از اون خرج کن. خودت بودی میرفتی سر کار؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

رمزه گوشیشو بلدی؟

اره بلدم ولی همراه بانکش اثر انگشته

میدونم چی میگی .من میتونم الان برم ی جا کار ک پول دربیارم ولی حتی این خریدا هم دیگ واسم نمیکنه میگه ...

حق داری درسته ولی خودت بنطرت چطوری تغییر میکنه ؟ یعنی خب قطعا نباید هی خودتو جلو همچین شوهری کوچیک کنی کلا ادمی نیس رام حرفات شه؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حق داری درسته ولی خودت بنطرت چطوری تغییر میکنه ؟ یعنی خب قطعا نباید هی خودتو جلو همچین شوهری کوچیک ک ...

میگم ک دوست بودیم پول میداد نامزدیم همینطور انگار عقد کردیم خیالش راحت شد ک زنش شدم دیگ خودشیرینی نمی‌کرد بازم خرج میکردا یلدایی و عید و... کم نمیزاشت خدایی الانم کم نمیزاره ولی دیم اون پوله رو نمیده.

چرا منم ب شعورم برمیخوره مگه میشه آدم ناراحت نشه . حتی ی بار خیلی ناراحت شدم گفتم برم دوست بشم با کسی از اون پول بگیرم بازم انگار ن انگار 

خوب برو رو تنظیماته گوشیش اثر انگشت خودتو ذخیر کن

ن منظورم اون نیست . خوده برنامه همراه بانکش اثر انگشتش جداس ربطی ب گوشی نداره. انجام دادم نشد

چه ربطی داره دختر من خونه پدرمم فقط ۲۰ ۳۰ تومن پول جیبی میده جدا از خریدام و کلاسام و .. مستقل بودن ...

ایشون سرکار هم که بره، شوهرش موظفه ماهانه پول به حسابش بریزه. 

شاغل بودن خانم به این معنا نیست که مرد دیگه به زنش پول نده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حق داری درسته ولی خودت بنطرت چطوری تغییر میکنه ؟ یعنی خب قطعا نباید هی خودتو جلو همچین شوهری کوچیک ک ...

اگر ی قیامتی ب پا کنم گریه و قهر و ..... واسه ۱ ماه اوکیه بعد دوباره روز از نو روزی از نو

منم مگه چقد اعصاب دارم .

تازه درخواست بچه هم داره میگه بچه میخوام

ن خونه داریم ن ماشین .

میگه هروقت ارث تقسیم کردن می‌خریم. حالا کوتا ننش بمیره جون سگ داره .

منم میگم حددددداقل ماشین بخر زن حامله رو ک نمیشه هی با تاکسی وقت و بی وقت اینور اونور کرد 

ایشون سرکار هم که بره، شوهرش موظفه ماهانه پول به حسابش بریزه. شاغل بودن خانم به این معنا نیست که مرد ...

دقیقا ولی شوهر من اینجوری نیس. اگر سر کار برم دیگ هیچی حتی میگه بهم پول هم بده 

خب همونا بدبینش کردن ،اگر میتونی یه کاری کن قطع ارتباط کنه ،ذاتا اگر خسیس بود قبل ازدواج معلوم میشه ...

شوهرم کاسبه مدام میبینه . رفیق باز نیست ک مثلا بره بیرون باهاشون. کاسبه اونا هم میان و میرن و حرف میزنن و.... .

یکی هم مادر شوهرمه . کثافت حقوق پدر شوهرم ۳۰ تومنه میاد تو کارتش عشق و حال میکنه. اینقدر پدر شوهرمو حرص داد تا سکته کرد الان حقوقشون ۳ طبقه خونه داره حال می‌کنه. ماهم مستاجر 

یک واحد بهتون ندادن که شما بشینین؟

نه ۳ طبقه رو پدر شوهرم از بهترین وسایل و یخچال ساب و ماشین ظرفشویی و مبل و.... اوووووه وسایل آس پر کرده. دلی دریغ از هزار تومن کمک ب من و همسرم واسه عروسی و خرید وسایل جهاز ک ب عهده پسره

نه ۳ طبقه رو پدر شوهرم از بهترین وسایل و یخچال ساب و ماشین ظرفشویی و مبل و.... اوووووه وسایل آس پر ک ...

عزیزم پس خانوادگی خسیسن. والا اکثر فامیلای ما تنها خونشون رو فروختن رفتن واحدهای 50 متری خریدن که به بچه هاشون خونه بدن. 

واقعا ناراحت شدم