2777
2789
عنوان

شوهرم ب راحتی پول جیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست

برا همینه با وجود نامزد پولدارم میرم سرکار تا پول تو جیبم باشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم اشتباهه که پیام برداشت و اینا براش بره. به مرور باز خواست میکنه

کلا کارتی که به اسم خودت باشه

مهم پوله😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

دقیمت ی بار کارتشو داد ۵۰۰ توش بود منم خرید میکردم هی ۲۰‌تومن ۳۰‌تومن کم میشد پیامش میرفت .زنگ زد گفت چخبره هی کارت میکشی .گفتم جمعا ۵۰۰ توشه مگه ۵۰۰ میلیارده گوشیو قط کردم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

دقیمت ی بار کارتشو داد ۵۰۰ توش بود منم خرید میکردم هی ۲۰‌تومن ۳۰‌تومن کم میشد پیامش میرفت .زنگ زد گف ...

ایشون خسیسه ظاهراً 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

برا همینه با وجود نامزد پولدارم میرم سرکار تا پول تو جیبم باشه

برم ک از این پرو تر بشه ؟؟؟وقتی خاطر و مادر خودش مثل گاو میخورن و میخوابن و سر کار نمیرن من برم؟؟؟ خونه بابام نرفتم بعد خونه شوهر برم ؟

اونوقت دیگ این خریدا هم واسم نمیکنه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یعنی اصلااااا پول نداری مثلا بری بیرون ؟

ن مگر اینکه با هززااااار بار زنگ شاید بزنه. یا میگه از مامانت بگیر من بعدا بهش میدم. 

نگا یا بهش رک بگو و باهاش بحث کن بگو منو تو زنو شوهریم باید دوتا رفیق باشیم از همه چیز هم اگاه باشیم تا واسه ایندمون برنامه ریزی کنیم و راه حل دوم اینکه یا نامحسوس از جیبش پول بردار هر مبلغی چه پنج هزارتون یا پنجاه هزارتون فقط کم کم بردار تا یه پسندازی شه واست و اینکه اگه همراه بانکاش وصله شب که خوابه گوشیو بردار پول انتقال بده واسه خودت بعدم اس ام اسشو پاک کن که نفهمه چون باید یه پسندازی همیشهه داشته باشی واسه خودت و اینکه میتونی بازبون خرش کنی (البته بیخشید اینجور میگم😅) بگو اخه عزیزدلم تو مرده منی منکه نمیتونم برم از بابام پول تو جیبی بگیرم بگو پشتوانه من تو زندگیمون تویی یا اینکه جلوش الکی بگو مثلا خانوادم خیلی تعریفتو میکنن میگن دامادمون خیلی دستو دلبازه واسه زنو زندگیش بگو اگه اونا بفهمن پول تو جیبینی نمیدی خیلی ازت دلشون میکشنه خلاصه که سیاست داشته باشه عزیزم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه کارتی که مال خودت باشه 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

برم ک از این پرو تر بشه ؟؟؟وقتی خاطر و مادر خودش مثل گاو میخورن و میخوابن و سر کار نمیرن من برم؟؟؟ خ ...

چه ربطی داره دختر من خونه پدرمم فقط ۲۰ ۳۰ تومن پول جیبی میده جدا از خریدام و کلاسام و .. مستقل بودن برای شخصیت ادمه مثلا الان هی ازش خواهش میکنی پول بده خوبه؟ 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

باهاش صحبت کن بگو مثلا با دوستم میرم باشگاه اون ۲تا جوجه میخره من نگاش میکنمیا یهویی وسط خیابون بمون ...

ببین من دوست دارم طرف آدم باشه مثلا خودش بزنه ماهی ۵۰۰. ۱ تومن نخوام بگم .اون خودش شعور نداره؟؟ ک من صد بار بگم اونم نریزه. من ب خاطر اخلاق خوبش ازدواج کردم ولی الان برعکس شده 

ن مگر اینکه با هززااااار بار زنگ شاید بزنه. یا میگه از مامانت بگیر من بعدا بهش میدم.

این یعنی بی مسئولیتی حتما باهاش جدی صحبت کن خیلی بده آدم بیرون باشه و پول نداشته باشه

خیلی جالب بودن مردای قدیم پولم نمیخواستی میزدن به کارتت میگفتن یه وقت لنگ نمونی ،میگفتی پول دارم میگ ...

دقیقا ۴ تا رفیق داره همشون زناشون ج...ده همش ژل و خرید و مسافرت و سفره خونه هی ب شوهر من میگن داغی حالا نمیفهمی . آخه من بدبخت ی رفیق هم ندارم ی بیرون نمیرم ی دور دور نمیرم . اونم نگاه میکنه ب دهن مردم مخصوصا مامانش

ایشون خسیسه ظاهراً

خسیس نیست .آدم خسیس خرید هم نمیکنه. میگم هرچی بگم میگیره ولی پول نمیزنه . اینم از بعد عقد اینجوری شده وگرنه قبلا نگفته واسم میزد

دقیقا ۴ تا رفیق داره همشون زناشون ج...ده همش ژل و خرید و مسافرت و سفره خونه هی ب شوهر من میگن داغی ح ...

خب همونا بدبینش کردن ،اگر میتونی یه کاری کن قطع ارتباط کنه ،ذاتا اگر خسیس بود قبل ازدواج معلوم میشه ،چهارتا گاو میشنن ذهن یکی رو شست و شو میدن 

ذاتی اگر خسیس بود درست نمیشد ولی میتونی شوهرت نرم کنی