2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 61 پست

تو خونه دوربین کار بزار بیادم ک نمیفهمه جلو دوربین اصلا بد رفتاری نکن اون یخچال رو پر کرد رفت تو خالیش کن عکس بگیر 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خداوند همسرتون به راه راست هدایت کن الهی آمین 

به خداون  توکل کنین اصلا ازش نترسین از خداوند بخواین ازتون محافظت کنن بیشتر دعا کنین رابطتون رو با خداوند عالیتر کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

وای خدای من..

چه گرگیههه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

الهی هرچی خیر و صلاحتونه به عالی ترین نحو براتون رقم بخوره الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

الان که فهمیده واسه خونه خرید نمیکنه به ضررشه هردفعه خرید میکنه میره از یخچال و خریداش عکس میگیره.به ...

وقتی که خالیه خودت عکس بگیر..بنظرم این اقازندگی کردن باهاش معنانداره ناراحت نشی ها

4تاصلوات برای باردارشدنم میفرستی؟؟ممنونم الهم صل علی محمدوال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد
اره دوتا دفتر املاک داره زباد پول تو حسابش در گردشه.اما ماشینشو کرده به اسم داداشش.خونه هم داده به م ...

وا خب ب اسم تومیزد این چ مردیه اخه

4تاصلوات برای باردارشدنم میفرستی؟؟ممنونم الهم صل علی محمدوال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد

خواهش میکنم ازتون برام دعا کنید نجات پیدا کنم از دستش اصلا تو خونه میاد هیچ جوره اتو نمیده .من واقعا دارم زجر میکشم تو خونه.کاش میشد برم خونه پدرم .میگن اگه برم میره شکایت میکنه بابت عدم تمکین بعد اجازه ازدواج مجدد میگیره

واقعا موندم چکار کنم باهاش برگشته به مشاور میگه این خانوم مشکل اعصاب داره قرص میخوره.مشاوره میگه قرص ...

اهمیتی نده این چیزاتوی دادگاه راحت ثابت میشه..جونتوازادکن ارزشتونداره

خواهش میکنم ازتون برام دعا کنید نجات پیدا کنم از دستش اصلا تو خونه میاد هیچ جوره اتو نمیده .من واقعا ...

راجب چی بایداتوبده

حتی اگه صداشوهم ضبط کنی بهیچ دردیت نمیخوره میدونی؟؟یعنی اینکه زیادقبول ندارن