سلام.من ۶ سال ازدواج کردم از همون اول با همسرم مشکل داشتم.اولین مشکلم اعتیاد ایشون بود با کلی مشکلات.خیلی جنگیدم تا اعتیلدشو ۳ سال کنار گذاشته و پاک شده.حالا مشکلات دیگه ای باهاش دارمرفیق باز شده دیر میاد خونه واسه خونه خرید نمیکنه باید کلی جنگ و دعوا کنیم تا بخره.پنهون کار شده .الانم به بهونه پاک شدنش یه شب میره جلسه ان ای .تز ۵ شنبه ساعت ۵ عصر تا جمعه ۱۰ شب با دوستاش میره ورق بازی.حالا هروز یه بهونه میگیره یبار میگه بدون اجازه من بیرون نرو گفتم باشه.میگه بابت پولی که میدم بابت فاکتور باید بیاری گفتم باشه.حالا میگه چند روز پیش به من گفتن فلان جا بودی اونجا چکار میکردی.داره یه کاری میکنه من خونه ترک کنم برم بعد بره شکایت کنه بابت عدم تمکین و اینا.از یه طرف میترسم خونه بمونم جه بلایی سرم بیاره یا چه میدونم چه اسمی وایم در بیاره.حالا من باید چکار کنم چطور ثابت کنم موندنم اینجا در خطره؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ما تازه دوماه اسابکشی کردیم اومدیم تو محله جدید که من هیچ شناختی ندارم.همین که وسلیه هارو گذاشت رفته ترکیه من به تنهایی وسیله هامو چیدم بعد که اومد دوباره بهونه گرفت جند شب خونه نیومد من خونه موندم ازترس تا صبح نخابیدم چون طبقه اولیم خونمون از طرف بالکن راه دزد داره درشم قفل نمیشه.حالا میگه من خونه بودم تو بدون اطلاع رفتی😑
جواب چی این ک معتاد بوده اولا دوما اون از خدا نترسیده ک ابروی این دختر را یا به حق یا ناحق جلو خانواده اش برده و مثل زندانی بتهاش رفتار میکنه ول کن تراخدا
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
اخه من موندم چرا بعد ۶ سال هنچین تهمتی میزنه بهم.از نظر پاکیش مطمنم.اما الان ۲۰ روزه هیچ جور اتو دست من نمیده.مثلا رفتیم مشاوره قبل از طلاق اونجا یواشکی جوری که کسب نشنو میگه یه دردی به جونت بزنم.میترسم خونه بمونم واسم یه پاپوش درس کنه.واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم.اگه بدون ابنکه وسیله بردارم برم خونه پدرم به ضررمه؟ضررش چیه فقط اینه که نفقه نده؟مهریه ام بهم تعلق میگیره؟