2777
2789
عنوان

طلاق

1006 بازدید | 61 پست

سلام.من ۶ سال ازدواج کردم از همون اول با همسرم مشکل داشتم.اولین مشکلم اعتیاد ایشون بود با کلی مشکلات.خیلی جنگیدم تا اعتیلدشو ۳ سال کنار گذاشته و پاک شده.حالا مشکلات دیگه ای باهاش دارمرفیق باز شده دیر میاد خونه واسه خونه خرید نمیکنه باید کلی جنگ و دعوا کنیم تا بخره.پنهون کار شده .الانم به بهونه پاک شدنش یه شب میره جلسه ان ای .تز ۵ شنبه ساعت ۵ عصر تا جمعه ۱۰ شب با دوستاش میره ورق بازی.حالا هروز یه بهونه میگیره یبار میگه بدون اجازه من بیرون نرو گفتم باشه.میگه بابت پولی که میدم بابت فاکتور باید بیاری گفتم باشه.حالا میگه چند روز پیش به من گفتن فلان جا بودی اونجا چکار میکردی.داره یه کاری میکنه من خونه ترک کنم برم بعد بره شکایت کنه بابت عدم تمکین و اینا.از یه طرف میترسم خونه بمونم جه بلایی سرم بیاره یا چه میدونم چه اسمی وایم در بیاره.حالا من باید چکار کنم چطور ثابت کنم موندنم اینجا در خطره؟

الان که فهمیده واسه خونه خرید نمیکنه به ضررشه هردفعه خرید میکنه میره از یخچال و خریداش عکس میگیره.بهش میگم زمانی که یخچال هم خالیه عکس بگیر با کمال پرویی میگه همیشه پر بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازش نقطه ضعف پیداکن خیلی مواظب خودت باش اینجوری ک تو میگی دنبال بهونه هست ک بتونه تو دادگاه محکومت کنه مهریه نده یا خودت بری درخواست طلاق بدی یا توافقی طلاق بگیزی سختی تحمل کن اما نذار سواستفاده کنه

الانم بعد این همه زندگی اومده به خانواده گفته که دخترتون تو زمان مجردیش و دوستیش به من گفته که دختر نیستم .بعد باهام رفتیم دختر نامه گرفتیم.با اینکه من بعد از عقدم با خودش رفتیم دختر گواهی بکارت گرفتیم پایینشو امضا و اثر انگشت زده