سلام.من ۶ سال ازدواج کردم از همون اول با همسرم مشکل داشتم.اولین مشکلم اعتیاد ایشون بود با کلی مشکلات.خیلی جنگیدم تا اعتیلدشو ۳ سال کنار گذاشته و پاک شده.حالا مشکلات دیگه ای باهاش دارمرفیق باز شده دیر میاد خونه واسه خونه خرید نمیکنه باید کلی جنگ و دعوا کنیم تا بخره.پنهون کار شده .الانم به بهونه پاک شدنش یه شب میره جلسه ان ای .تز ۵ شنبه ساعت ۵ عصر تا جمعه ۱۰ شب با دوستاش میره ورق بازی.حالا هروز یه بهونه میگیره یبار میگه بدون اجازه من بیرون نرو گفتم باشه.میگه بابت پولی که میدم بابت فاکتور باید بیاری گفتم باشه.حالا میگه چند روز پیش به من گفتن فلان جا بودی اونجا چکار میکردی.داره یه کاری میکنه من خونه ترک کنم برم بعد بره شکایت کنه بابت عدم تمکین و اینا.از یه طرف میترسم خونه بمونم جه بلایی سرم بیاره یا چه میدونم چه اسمی وایم در بیاره.حالا من باید چکار کنم چطور ثابت کنم موندنم اینجا در خطره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی خداوند همسرتون به راه راست هدایت کن الهی آمین
به خداون توکل کنین اصلا ازش نترسین از خداوند بخواین ازتون محافظت کنن بیشتر دعا کنین رابطتون رو با خداوند عالیتر کنین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
الهی هرچی خیر و صلاحتونه به عالی ترین نحو براتون رقم بخوره الهی آمین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون