2777
2789
عنوان

اعدام

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 56 پست
صابر یازده ساله تو زندانه. امروزم بردنش قرنطینه. اطلاعاتش نو پیج آقای شاهین صمد پور هست. همه دارن تل ...

اخی چه کوچیکم بوده چطوری تونسته یه نفروبکشه؟

🌟باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن 🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی قابل بخشش نیست مثلا همین چند وقت پیش که پسری به اسم صادق رو تو مهاباد کشتن واقعا قتلش عمدی و وحشیانه بوده و قاتل هم بهترین دوستش بوده انگیزه قتل هم خیلی بیخود بوده واقعا بخشش نداره. اما صابر تاری..

خدایا خیلی دلم براش میسوزه یعنی میشه فردا ازش بگذرن😢 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
لطفا تو تاپیک نذر من هم که برای بخشش صابر تاری گرفتم شرکت کنید . فردا موعد اعدامشه. قتل عیر عمد بوده ...

عزیزم میگن پدر و مادر و خواهراش العان رفتن برای وداع آخر  چه لحظه دردناک و تلخی هست خدابرای هیچ کس نیاره.میگن اصلا رضاین بده نیستن هرکار میکنن.من میگم خداچه دلی داره باعظمتش ما بنده ناچیز و بابزرگترییین گناهامون دریک چشم به هم زدن میبخشه ولی ماها نمیتونیم ببخشیم.کاش خداقدرت بخشش و اول به خودم بده.حتمابخشش چیزخیلیییی شیرین و بزرگی هست که خداهمش در حال بخششه.کاش بخشش که از صفات خدا هست و منم یادبگیرم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اخی چه کوچیکم بوده چطوری تونسته یه نفروبکشه؟

۲۱ سالش بوده موقع قتل. تو تاپیکم کامل توصیح دادم عزیزم. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
عزیزم میگن پدر و مادر و خواهراش العان رفتن برای وداع آخر   چه لحظه دردناک و تلخی هست خدابرای ه ...

اره واقعا. وای خدا الان هانوادش چی میکشن😢

این بنده خدا یازده سال زندان بوده...کاش تو این مدت خانواده مقتول اروم‌میگرفتن... اخه قتل عیر عند بوده تازه مشخص نیست صد در صد کار صابر بوده باشه دوستاش نامردی کردن فرار کردن چاقو ها رم بردن تا اثر انگشت معلوم‌نباشه

اره واقعا. وای خدا الان هانوادش چی میکشن😢 این بنده خدا یازده سال زندان بوده...کاش تو این مدت خانوا ...

آره یه چیزایی شنیدم.خدا رحم کنه بهشون.ولی فکر نکنم بگذرن.چون11سال گذشت ولی....باهر ترفندی ازخانواده و مردم از طرف صابر اونا رضایت ندادن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

استارتر یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما بخشش خیلی سخته. یک لحظه خودمو گذاشتم جای اونی که قراره اعدام شه خیلی سخته بدونی قداره بمیری اونم با خفه شدن و جون دادن سخت. نمیدونم چی بگم انشالله هرچی به صلاحه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
داشتن مزاحم ی دخترمیشدن داداشم رفته جلو باچاقوزدنش

خدابهتون صبر بده عزیزم داغ عزیز اونم برادر خیلی سخته.عزیزم همیشه بالاترین قصاص دست خداست بسپرش دست خدا باتمام حق هایی که دارین ولی واگذارش کنین به خدا

رضایت ندین. مامان و خاله های من هم رضایت ندادن وقتی داییه 23 سالمو کشتن.

الانم 20 سال گذشته همه راضی ان که اعدام شده. هیچکدوم هیچوقت نگفتن ای کاش رضایت میدادیم.

البته داییه من قتل عمد بود.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

خدا بهتون صبر بده . قدرت یعنی اختیار کشتن داشته باشی اما ببخشی ‌ . اگه پشیمونه ببخشینش . دلتون اروم تر خواهد بود تا اعدام بشه . 

گرچه پیرم تو شبی تنگ دراغوشم کش تا سحرگه ز کنار تو جوان برخیزم ‌ 
رضایت ندین. مامان و خاله های من هم رضایت ندادن وقتی داییه 23 سالمو کشتن. الانم 20 سال گذشته همه راض ...

من خواستم ب استارتر بگم از کسایی ک نگذشتن از طرف و قاتل اعدام شده بپرسن بینن بغل اعدام طرف حالشون خوب و آروم شدن ک شما این گفتی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خدا رحمت کنه برادرتون رو عزیزم.ما که نمیدونیم قتل چجوری صورت گرفته.دوجور قتل هس.. یه سریا با برنامه قبلی آدم میکشن و براش برنامه ریزی میکنن.. این دسته رو باید مجازات کرد تا کسی دیگه جرات همچین کاری نداشته باشه.. حالا هرجور خانواده مقتول صلاح بدونن .اما دسته دوم کسایی ان که کنترل اعصابشون رو یه آن از دست میدن و ناخواسته قتل مرتکب میشن.. اینجور آدما مجازاتشون یکم جای تامل داره.شاید یه فرصت دوباره زندگی بهشون دادن کمکشون کنه تا اشتباهشون رو جبران کنن و البته حتما باید برای کنترل اعصابشون مشاوره برند و خودشون رو درمان کنن

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢