هر کسی قابل بخشش نیست مثلا همین چند وقت پیش که پسری به اسم صادق رو تو مهاباد کشتن واقعا قتلش عمدی و وحشیانه بوده و قاتل هم بهترین دوستش بوده انگیزه قتل هم خیلی بیخود بوده واقعا بخشش نداره. اما صابر تاری..
خدایا خیلی دلم براش میسوزه یعنی میشه فردا ازش بگذرن😢
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
لطفا تو تاپیک نذر من هم که برای بخشش صابر تاری گرفتم شرکت کنید . فردا موعد اعدامشه. قتل عیر عمد بوده ...
عزیزم میگن پدر و مادر و خواهراش العان رفتن برای وداع آخر چه لحظه دردناک و تلخی هست خدابرای هیچ کس نیاره.میگن اصلا رضاین بده نیستن هرکار میکنن.من میگم خداچه دلی داره باعظمتش ما بنده ناچیز و بابزرگترییین گناهامون دریک چشم به هم زدن میبخشه ولی ماها نمیتونیم ببخشیم.کاش خداقدرت بخشش و اول به خودم بده.حتمابخشش چیزخیلیییی شیرین و بزرگی هست که خداهمش در حال بخششه.کاش بخشش که از صفات خدا هست و منم یادبگیرم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم میگن پدر و مادر و خواهراش العان رفتن برای وداع آخر چه لحظه دردناک و تلخی هست خدابرای ه ...
اره واقعا. وای خدا الان هانوادش چی میکشن😢
این بنده خدا یازده سال زندان بوده...کاش تو این مدت خانواده مقتول اروممیگرفتن... اخه قتل عیر عند بوده تازه مشخص نیست صد در صد کار صابر بوده باشه دوستاش نامردی کردن فرار کردن چاقو ها رم بردن تا اثر انگشت معلومنباشه
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
اره واقعا. وای خدا الان هانوادش چی میکشن😢 این بنده خدا یازده سال زندان بوده...کاش تو این مدت خانوا ...
آره یه چیزایی شنیدم.خدا رحم کنه بهشون.ولی فکر نکنم بگذرن.چون11سال گذشت ولی....باهر ترفندی ازخانواده و مردم از طرف صابر اونا رضایت ندادن
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
استارتر یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما بخشش خیلی سخته. یک لحظه خودمو گذاشتم جای اونی که قراره اعدام شه خیلی سخته بدونی قداره بمیری اونم با خفه شدن و جون دادن سخت. نمیدونم چی بگم انشالله هرچی به صلاحه
خدابهتون صبر بده عزیزم داغ عزیز اونم برادر خیلی سخته.عزیزم همیشه بالاترین قصاص دست خداست بسپرش دست خدا باتمام حق هایی که دارین ولی واگذارش کنین به خدا
خدا رحمت کنه برادرتون رو عزیزم.ما که نمیدونیم قتل چجوری صورت گرفته.دوجور قتل هس.. یه سریا با برنامه قبلی آدم میکشن و براش برنامه ریزی میکنن.. این دسته رو باید مجازات کرد تا کسی دیگه جرات همچین کاری نداشته باشه.. حالا هرجور خانواده مقتول صلاح بدونن .اما دسته دوم کسایی ان که کنترل اعصابشون رو یه آن از دست میدن و ناخواسته قتل مرتکب میشن.. اینجور آدما مجازاتشون یکم جای تامل داره.شاید یه فرصت دوباره زندگی بهشون دادن کمکشون کنه تا اشتباهشون رو جبران کنن و البته حتما باید برای کنترل اعصابشون مشاوره برند و خودشون رو درمان کنن
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢