2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کل باداریمو پیش قدسیه علوی رفتم

راضی بودم 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دکتر من دکتر مریم دری بود ، یعنی در عمرم از اون دلسوز تر ندیدم که این همه برای مریضها وقت بذاره. زایمان من ساعت 2 نصف شب بود میگه حتی منتظر سرویس بیمارستان نشدم خودم سریع آژانس گرفتم اومدم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
واسه زایمان خودش میاد؟ طبیعی بودی یا سزارین

من برا طبیعی رفته بودم سزارین شدم 

کلا همه رو میگه طبیعی مگه اینکه بچه نچرخه و یا مشکلی باشه

تو بیمارستانای خصوصی دکتر در اخر میاد برا زایمان طبیعی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من به همتون پریدخت علوی و پیشنهاد میکنم هم وقت میزاره هم مهربون و جا افتاده س .زایمان سزارین خواهرشوهرم پیشش رفته بود جای بخیه ش اصلا دیده نمیشه دستشم سبکه...منم رفتم پیشش برای معاینه واقعا مهربونه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
مطبشون کجاست؟؟؟

گلریز.ساختمان پزشکان نگین

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ادرس دقیق ترشو میدین

بلوار سجاد، نبش چهارراه گلریز، ساختمان پزشکی نگین، طبقه ۳، واحد ۹