2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته 36

| مشاهده متن کامل بحث + 100909 بازدید | 61 پست
اره خودمو دلداری که میدم ولی خب ادم فکرش هزار جا میره مثلا همش میگم نکنه تولگن گیر کنه خفه شه😥وزن ن ...

خانوم ناز داره هنوز تشریف نیاوردن 

😂

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من دیابت داشتم 

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است
مگه چندتا سونو دادین شما برام بعد انومالی سونو ننوشت تا اخر این ماه باید سونو کنم

من اینقدر استرس داشتم البته طول سرویکسم هم کم بود تواین 9 ماه تقریبا 10 تا سونو رفتم  ....البته 3 تاش اورژانسی بود

دوستان من نگرانم خودم کزن نگرفتم بچه هم کوچیک باشه اخه شکمم اونجوری جلو نیومده.خیلیها متوجه باردار ...

من تا اول 7 ماه 100 گرم بالا رفته بودم .خودم هی وزن کم میکردم ولی وزن بچه خوب بود...توماه 7 و 8و9 ...10 کیلو چاق شدم😬😬😠وزن گیری ماه های اخره...الان کفشام توپام نمیره😢

من اینقدر استرس داشتم البته طول سرویکسم هم کم بود تواین 9 ماه تقریبا 10 تا سونو رفتم  ....البته ...

عزیزم سونو خطاهم داره

من دوترم گفت تا 150 گرم میتونه خطا داشته باشه ولی با این حال ماشاا... نی نیت تپلیه

من که 1هفته  گل گاوزبون و زعفران میخورم

پیاده روی هم میرم ولی دخملی فعلا قصد نداره بیاد

من بیشتر از درد مصنوعی میترسم تا سزارین

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
من تو هفته سی ام وزن بچم 1600 بود

خب من تو ۲۸ هفته و دو روز بهم گفت ۱۴۵۰ وزنشه.نا بابا نگران نباش زیاد نیست وزنش معمولیه.

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
عزیزم سونو خطاهم داره من دوترم گفت تا 150 گرم میتونه خطا داشته باشه ولی با این حال ماشاا... نی نیت ...

اره واقعا دردمصنوعی خیلی خیلی بدتره

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

ایشالا به سلامتی دنیا میاد این فکرا چیه 

من خودم 4200 به دنیا اومدم نه دیابت دارم نه چربی نه هیچی 

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖