2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته 36

| مشاهده متن کامل بحث + 100908 بازدید | 61 پست
اره واقعا دردمصنوعی خیلی خیلی بدتره

میترسم

نمیدونم دیگه چیکار میشه کرد

اابته من ایران نیستم و از نظر پزشکی اینجا خیالم راحته ولی بازم دلهره دارم هر روز دارم با دخملی حرف میزنم که بیاد ولی حرف گوش نمیده

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
پزشکتون رژیم نداده بهتون؟!

من ازدوازده سالگی دیابت دارم انشولین میزنم دیگه خودم دکتری شدم   

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسولین

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است
میترسم نمیدونم دیگه چیکار میشه کرد اابته من ایران نیستم و از نظر پزشکی اینجا خیالم راحته ولی بازم ...

ایشالازودترنی نی تون میادنگران نباش حالاوقت داری

من هفته ٢٨وزن جنين ١٣٠٠بود،خيلي كمه؟

من ميخوام سزارين بشم براي همين دوست دارم وزنش لااقل سه و نيم بشه 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

هفته سی و شش که سونو دادم گفت وزنش سه و پونصده،دور سر و دور شکمش هم دوهفته بزرگتره،منم دیابت ندارم ، دکتر بهم گفت تا هفت چهل به چهار کیلو میرسه ولی من دوست داشتم سزارین بشم که دکتر گفت نه تا چهار  و پونصد جا داره  و اگه مشکلی توی روند زایمان بوجود بیاد سریع سزارین میکنن

میترسم نمیدونم دیگه چیکار میشه کرد اابته من ایران نیستم و از نظر پزشکی اینجا خیالم راحته ولی بازم ...

اره ولی خب زایمان طبیعی به جفت و جنین و مادربستگی داره!!!بقول مامای همراهم بچه داخل شکم مثل هندونه در بستست...انشالله که راحت زایمان کنین حتما قبلش خیالتونو ازبابت کادرپزشکی راحت کنین

من ازدوازده سالگی دیابت دارم انشولین میزنم دیگه خودم دکتری شدم    

اره ولی یسری چیزا هست مثلا من امروز صبح با اینکه گرسنم بود وهمیشه توگرسنگی نیمه شب یا اول صبحم نون و پنیر یا نون ومربا میخوردم ،امروز سیب و موز و یه خرما خوردم...چون شبا ازتپش قلب و استرس دیرمیخوابم صبحا تاظهر خوابم از6 تا 11 ته دلم سیر بودم...شمام سعی کن بامیوه خودتو سیر کنی حداقل گلوکز طبیعی داره

ماشالله.  😍سخت نبود زایمانتون؟!آخه من شنیدم بچه های بالای 4 کیلو امکان داره صورتشون گیر کنه به ...

خودم که نزاییدم مامانمو میگم منو زایید 😂پسر طفلک من 3200 بیشتر نبود اونم با سز

الهي وربي من لي غيرك...
من هفته ٢٨وزن جنين ١٣٠٠بود،خيلي كمه؟ من ميخوام سزارين بشم براي همين دوست دارم وزنش لااقل سه و نيم ب ...

نه تقریبا همین حدود میشع....شما سعی کن کربوهیدرات بیشترمصرف کنی.مثلا کره مربا یا بابرنج کره حیوانی بخور

نه تقریبا همین حدود میشع....شما سعی کن کربوهیدرات بیشترمصرف کنی.مثلا کره مربا یا بابرنج کره حیوانی ب ...

بخاطر ديابت بارداري نميتونم مربا يا شيريني مصرف كنم

البته ديابت ندارم ولي لب مرز هست قندم و بايد مراعات كنم

الان چهار مغز زياد مصرف ميكنم گوشت و ميوه و كره بادوم زميني 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕