2777
2789

آره اکثرا موهام همینجوره

باید سشوار بکشی برای مهمونی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مد افتاده هااااده سال۱۲سال پیش مد بود موهاتو خراب نکنالان مدل ساده میزننبا فرق وسط خوشگل

موهام نازکه و لخت میخوابه کف کله ام خوشم نمیاد 🥲یا باید رنگ کنم یا خورد کنم که یکم پرحجم تر دیده بشه

خوشگله، هنوزم مده و فیوریت آرایشگراست، ب همه میاد، قشنگتر از موی صاف بلنده، ولی خب اگر سشورار هم نکشی باید ژلی، واکسی چیزی بزنی ک حالت layer رو نشون بده

بگو زیاد خورد نکنه ک توی کش مو بیاد

موهام نازکه و لخت میخوابه کف کله ام خوشم نمیاد 🥲یا باید رنگ کنم یا خورد کنم که یکم پرحجم تر دیده بش ...

بیزارم ازش اصلا خوشم نمیاد ساده بهتره

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اگه صورتت گرد و مربعی هست پرده ای قشنگ میشه روت اگه بیضی و کشیده هست نزن

لیر هم به همه میاد و قشنگه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

از مد افتاده هااااده سال۱۲سال پیش مد بود موهاتو خراب نکنالان مدل ساده میزننبا فرق وسط خوشگل

برو توی نت بزن ببین هنوز سلبریتیا و مدلا مدل موی خورد میزنن.

اونی که تو میگی از مد افتاده میفهمم منظورت چه مدلیه.

اما موی خورد همیشه مده.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...