2777
2789

وای اعصابم خورده خیلی هم از دست خودم ناراحتم هم دلم براش میسوزه 

یه همسایه داریم از خانومش جدا شده معلوم نیست چه غلطی می‌کنه هر روز دختر بازی و .... 

دو تا بچه داره دختره پیش مادرشه پسره پیش خودش کلاس هفتمه فکر کنم و خیلی بی ادب 

رفتم از تو ماشین کارتو بردارم گفت در بازه برم خونتون پیش داداشت!

گفتم کجا؟گفت بابام تا یک نمیاد فکر کنم می‌خوام برم پیش فلانی تا بیاد 

گفتم عزیزم نمیشه حالش خوب نیست منم مریضم ایشالا یه وقت دیگه 

*پارسال اومد بعد رفتن کوچه پاش زخم شد پدرش یقه ما رو گرفت و با بابام تو کوچه جلو در و همسایه بحث میکرد که خونه تو بوده

لعنت به همچین پدر هوس بازی ک بچه رو یادش می‌ره🙂

گروه گزارش نینی سایت تشکیل دادم 

دوست داشتید درخواست بدید لینک بدمتون

اسی ببخشید💗

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه این مردا رو 

نمیدونم زن و دختر چی داره اخه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوب کردی اجازه ندادی مسئولیت سنگینی مخصوصاً با چنین پدری

دقیقا 

دو سه سال پیش طبقه بالای ما زندگی میکردن هر شب صدا آهنگ و جیغ زن میومد 

بعد یهو بار کردن گفتیم خداروشکر یه روز دوباره سر و کله پسرش پیدا شد گفت فرعی رو به رویی خونه گرفتیم