2777
2789
نمیدونم چه حکمتی تا هر کسی عضو میشه تو اولین تاپیک از این سوالا داره؟؟؟؟؟؟اونم نصف شب؟؟؟؟؟؟

بله بيشتر شبيه سركاري بودنه

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم عروسیت مبارک. یکبار خوردن قرص ال دی هیچ مشکلی پیش نمیاره. ده روز قبل شبی یکی  بخور خوش بگذرون  و هر وقت قطع کنی سه تا پنج روز بعدش پری میشی.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
درسته  تازه ممکنه یهو لباسش قرمز بشه 😄 تازه کمر درد و دل درد و حالت عصبی و ‌.... هم بماند&nb ...

خخ مگه قراره آبشار راه بیفته ک لباس رو قرمز کنه 😁 ولی خب در کل انرژی خوبی نمیده استرسشم هست بقول شما 

خب حتما شما سابقه بیماری توی خانواده داشتید من الان ۳ساله میخورم اونم با تجویز یکی از بهترین دکترها ...

نه عزیزم سابقه نداشتیم ولی خودم مبتلا به توده سینه شدم و پزشکمم گفت متاسفانه این قرصا بدون توجه به عوارضشون راحت تجویز میشه.سیستم ایمنی بدن افراد مختلف متفاوته و من اگه جای استارتر بودم ریسک نمیکردم مصرف کنم

من خودم دقیقا توی آرایشگاه فهمیدم پری شدم .هنوز ک هنوزه همسرم هی میگه بهم😅

😂😂😂😂

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خخ مگه قراره آبشار راه بیفته ک لباس رو قرمز کنه 😁 ولی خب در کل انرژی خوبی نمیده استرسشم هست بقول شم ...

وای خب بعصیا مثل من تا روز سوم خیلی خون ریزی دارن 

من خودم تو اون سه روز 

هربار دوتا پد بزرگ میزارم بازم جواب نمیده!

خخ مگه قراره آبشار راه بیفته ک لباس رو قرمز کنه 😁 ولی خب در کل انرژی خوبی نمیده استرسشم هست بقول شم ...

بازم ادم استرسشو داره من ک خودم تو بوغ کوفتم شد از استرس ودی موقع تالار خیلی سعی کردم درد بهم غلبه نکنه.شبم ک از درد تا صبح بیدار بودم فرداشم نگم واستون 😶😶😶

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤

یعنی یه خانوم امروزی نمی دونه که باید چکار کنه واسه این مورد؟ نمی دونه باید بره دکتره؟ میاد اینجا تاپیک میزنه اونم با یه همچین عنوانی 

صبح میشه این شب، باز میشه این در