2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم اخه من خودم خونریزیم زیاد نیست عادیه از دکترمم پرسیدم میگفت هر چ کمتر باشه بهتره

نمیدونم چرا دکترتون این حرف رو زده 

اما تا جایی که من اطلاع دارم خونی که تو دوران قاعدگی از بدن خارج میشه خون کثیفی هست که از بدن دفع میشه 

نمیدونم چرا دکترتون این حرف رو زده  اما تا جایی که من اطلاع دارم خونی که تو دوران قاعدگی از بد ...

خون کثیف نداریم اصلا ... من قبلا هم شنیده بودم اینو ک خونریزی زیاد خوب نیست این یک غلط رایجه ک میگن خون کثیف ... دکترمم از بهترین دکترای ایرانه ... ممکنه واسه شما عادی باشه اگر اندومتر رحمتون اندازه اش عادی باشه و سونو نرمال باشه مشکلی نیست ... ولی اونایی ک تا ۱۰ روز طول میکشه قطعا باید پیگیر باشن ۳روز اول عادیه

منم روز عروسيم پريود بودم ولي بهترين عروسي بودم كه مهمونا تا اون روز ديده بودن ( به گفته ي خودشون) يه قرص مسكن خوردم و بيخيال فقط ميپريدم بالا پايين عروس خوشحال كه ميگفتن من بودم🤣

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
ای وای....یه عالمم هس....حیف شد.مرسی

هزیزممممم. بخدا من حتی چند نفرم گفتن میذاریم روی بخاری گفتم نذارید آبش کامل تموم میشه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
هزیزممممم. بخدا من حتی چند نفرم گفتن میذاریم روی بخاری گفتم نذارید آبش کامل تموم میشه

مسی گلم...تاالان که چندتاشوخوردم خوشمززززس....میخوام عشقولی بازی دربیارم به شوهرم بگم چشاتوببند وسیباروبذارم دهنش که نبینه سیاه شده.....خخخخخ  

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
مسی گلم...تاالان که چندتاشوخوردم خوشمززززس....میخوام عشقولی بازی دربیارم به شوهرم بگم چشاتوببند وسیب ...

عزیزم 😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄