2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخ مگه قراره آبشار راه بیفته ک لباس رو قرمز کنه 😁 ولی خب در کل انرژی خوبی نمیده استرسشم هست بقول شم ...

برا بعضیا که خونریزیشون زیاده نشتی میده 

یکی از دوستای من اینحوری بود بنده خدا هر ماه مشکل نشتی داشت 

پریودش هم ده روز طول می کشید 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
نه عزیزم سابقه نداشتیم ولی خودم مبتلا به توده سینه شدم و پزشکمم گفت متاسفانه این قرصا بدون توجه به ع ...

درسته.... در هر صورت واسه چند روز مشکلی درست نمیکنه... کلا مصرف طولانی مدتش خوب نیست و باید حتما بینش استراحت باشه

اگه تا حالا قرص نخوردی نخور، من یه بار پارسال اچی دی خوردم هنوز که هنوزه دارم عوارضش می کشم خوب شما ...

قرص سیپروترون کامپاند خوردم پارسال ولی ب خاطر ترس از سرطان سینه دیگه نخوردم

برا بعضیا که خونریزیشون زیاده نشتی میده  یکی از دوستای من اینحوری بود بنده خدا هر ماه مشکل نشت ...

آخی اون بنده خدا مشکل داشته پس ...پریودای طولانی مدت و مقدار زیاد خونریزی علایمین ک باید حتما پیگیری بشن 

بچه ها قرص ال دی رو همینجوری نخورید. منم مث نقل و نبات میخوردم. الان یکی از سینه هام دو برابر اون یک ...

درسته ولی یه دفعه اشکال نداره

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
قرص سیپروترون کامپاند خوردم پارسال ولی ب خاطر ترس از سرطان سینه دیگه نخوردم

شما خب اگر نگران عوارضش هستی یاز یا یاسمین بخور اینا عوارضی ندارن البته بستگی به بیولوژیک بدنت داره ولی اینا خوبن و درضمن اینقد به خودت استرس وارد نکن بابا کسی ک با یه ماه قرص سرطان بگیره خودش قطعا مستعد بوده و حتی اگر قرصم نمیخورد پیداش میشد

وای خب بعصیا مثل من تا روز سوم خیلی خون ریزی دارن  من خودم تو اون سه روز  هربار دوتا پد ...

نمیدونم اخه من خودم خونریزیم زیاد نیست عادیه از دکترمم پرسیدم میگفت هر چ کمتر باشه بهتره

منفی نبافید شاید دوران پریودی دردو خستگی شدید داشته باشه خوب

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
بخدا همش میگه 😁نمیدونم چرا تو دلش مونده😂😂😂هفت سال گذشته ها ولی خدا نکنه فیلم عروسی و بزارم😄😄😄

طفلک ذوقش کور شده واسه همونه یادشه هنوز😂

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
نه نمیشورم.روبخاریه

عههههه. من توی همون تاپیک گفتم روی بخاری نذارید. بذارید هوای ازاد. اطاقی جایی یا حتی روی اوپن اشپزخونه . 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄