2777
2789

منم قرار بود باشم ولی از قبلش قرص ال دی رو شروع کردم که بندازم عقب. ولی دوستم چون از صبح زود آرایش میکرد تا آخر شب و نماز های ظهر و عصر و مغرب عشا یش قضا میشد، گذاشت پریود شه که نمازش روز عروسی قضا نشه

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

من واسه عقدم مسکن خوردم هیچ دردی نداشتم

وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قرص بخور ...دوستانی ک میگن خب بشی مگه چیه من خودم اصلا روز پریودیم خیلی حالم بد میشه اصلا قیافمم بهم ...

درسته 

تازه ممکنه یهو لباسش قرمز بشه 😄

تازه کمر درد و دل درد و حالت عصبی و ‌.... هم بماند 

خداییش همه مون هر وقت هر سرچی میکردیم دو صفحه اش از نی نی سایت بود خاموش میخوندیما.جدا از شوخی😄

اره دقیقا همه یه مدت خاموش بودن تا زمانی ک عًضو شدن😂

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

قرص جستیران۲۰بخور از چهارروز قبلش. منم مثل شما بودم اینو دکتر زنان تجویز کرد.فقط دوزش یادت باشه.۴۰نخوری وگرنه لکه بینی پیدا میکنی

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
وااا خب خیلی بده بهترین شب زندگیت با دل دردو کمر درد باشه شوهرتم ضدحال میخوره😕

اخه قرص خیلی بده وقتی پریود شی خون ریزیت زیادتر میشه و دردت بیشتر .اگه درد نداری نخور.ولی اگه منظورت ضدحال شوهرته بگم که اکثر مردا شب عروسیشون انقدر خسته هستن که حوصله هیچ کاریو ندارن‌خودتونم همینطور.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نخور عزیزم.من دوبار این کارو کردم و پزشکم دیگه تا آخر عمرم منعم کرد از خوردن قرص پیشگیری.بخاطر اینکه ...

خب حتما شما سابقه بیماری توی خانواده داشتید من الان ۳ساله میخورم اونم با تجویز یکی از بهترین دکترها ولی واسه اینایی ک سابقه سرطان سینه تو خانوادشون هست خوب نیست البته یه ماه طوری نمیشه

بالاخره گیرت اوردم....سیب خشک کردم چراسیاه میشه؟

عه! امکان نداره! ما سفید سفید. عکسم گذاشتم. مگه بعد از اینکه تیکه میکنی میشیریشون؟؟؟؟ 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

یه جوری میگین چی میشه مگه انگار هیچی نمیشه😂😂😕 

دردش پدره آدمو در میاره 

درد به کنار رنگو روی آدم زرد میشه آرایش نمیخوابه تو صورت 

آدم همش بیحاله نمیتونه برقصه 

بعد کی بره دسشویی با چه وضعی عوض کنه 

استرس پس دادن داشته باشه 

خیلی سخته خیلی

من نوشابه مشکی میییخورم میندازه عقب ولی ب این روش اعتمادی نیس برو دکتر

نوشابه مشکی؟؟؟😆😐

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

خانومایی که میگن مگه چیه واقعا میگن؟تصور کنید با لباس عروسی همش در راه دستشویی باشید، مجبورم باشید صبح زود بیدار شید تا شب رو پا باشید، حالا رنگ پریده و اعصاب داغونو دلدرد و کمردرد و فاکتور میگیرم