2789
عنوان

شوهرم

109 بازدید | 6 پست

دلم داره دق میکنه حالم بده خیلی بده هسته شدم از بحث از دعوا از اشتباه پشت اشتباه 

از حرفای تکراری 

از حتی پشت هم تایپیک زدن راجب شوهرم نمیدونم چیکار کنم دیگه زورم نمیرسه دلم داره میترکه  شوهرم همه چیزش شده خونوادش شده مشروب خوردن شده 

با دوستاش بیرون رفتن میگه حرف نزن میگه هیچی نگو خونوادش توهین میکنن  میگه تو دیونه ای تو روانی تو حساسی  تو گیر میدی 

میگم  انقد نخولی با داداشت با دوستات مشروب بخوری  گوش نمیده 

مثلا خواهرش منو ذره ذره اب کرد  هیچ کاری نکرد  هیچیییی 

هیچ کاری برا من نمیکنه سر ی چیزی راجب خواهر زادش  گفتم  حق نداری انجام بدی بد اون انجام میداد گفتم  مگه من نگفته بودم فلان کارو نکن  چرا کردی مگه من ادم نیستم 

برگشت بهم گفت    تو بگی  تو منطق نداری  من چرا باید انجام بدم 

انقد عصبانی شدم انقد دلم شکست انقد گریه کردم دارم دق میکنم دارم میترکم  

یعنی میدونه من حالم بده باز ب کاراش ادامه میده دارم سکته میکنم 

من ب خاطر اینکه خونه بخریم یکیمونو بکنیم دوتا    عرپسی نگرفتم 

همیشه سعی کردم زیاد خرج نکنم 

تازه یکم ب نون نوای رسیده بعد ازدواج با من ب خدا فقط ی ماشین داش خالا خدا کمک کرد ماشین جدید خرید ی خونه کوچیک خرید کارشو گسترش داد 

گفتم قبل ازدواج چرا نداشتی  چون خونوادت نبگفرتن و .. حالا امشب برگشته ب من میگه   خونوادم خوردن بخورن دلشون خواست بخورن 

هر کاری دلم بخواد میکنم همینی که ک هس تو کسی نبودی 

تو مگه چی کار کردی 

تو یه روانی  

حق حقوقتو میندازم جلوت 

تو خوشی زده زیر دلت 

این در حالیه که من ی طلا ندارم برا خودم 

ی تولد برام نگرف درس درمون ی خونه خوب ندارم 

ی دست لباس سعی میکنم مراعات کنم 

وای خیلی سوختممم  خیلیییی  خیلییییی گفتم مگه تو برا من چیکار کردی من خونه بابام بدبخت ک نبودم   من بابام  همه کار برام کرد 

خوندم حرفات رو متاسفانه باید دیگه بهش گیر ندید تا کمی زندگیت آروم بگیره

کمی بیخیال باش

اشتباه کردی نخوردی و نپوشیدی 

اتفاقا کسی که میخره و میخوره و میپوشه برده 

دیر نشده بهش دستور نده 

تاپیک های یه کاربر هست به نام @بانوآرتمیس  بخون

اگه وقتت آزاده کار کن آرامش بهت برمیگیرده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشروب خیلی بده خدا کمکت کنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

حالا چرا فکر میکنید خرج نکردن واسه خودتون و به خودتون نرسیدن جزو کدبانوگری و زنیت گری هست ؟؟؟

همینجوری که دونه دونه از کارایی که نکردی رو اینجا نوشتی به چشم ماهم بی ارزش اومدی چه برسه به اونی که باهات داره زندگی میکنه و به وضوح داره میبینه که عزت نفس نداری.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

درمانش فقط دمنوش اسطوخودوس و 

ریختن بهارنارنج تو چایی 

و زدن گلاب به صورت و ملاج

و شربت تخم بالنگو و اینجور چیزای آرامبخشه..اینقدر حرص برا چی میخوری.که پسفردا مریض بشی از سلامتیت بیفتی؟!...فکر کن و منطقی درباره زندگیت تصمیم بگیر..توکل کن به خدا..من سر یه مسئله ای حالم خیلی بد بود الان چایی بهارنارنج خوردم خداروشکر اروم شدم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

دو سه تا از تاپیکهات رو‌نگاه انداختم

معلومه روی هر موضوعی مخصوصا خانواده ش خیلی گیر میدی یا وسواس داری

یعنی چی خواهرش ذره ذره منو اب میکرد؟؟؟؟ این حرفها چیه؟ یکم قوی باش و‌ محکم

انقدر درگیر مادر خواهر و حساب و کتاب زندگی نباش

فقط زن باش ، برای شوهرت ادای مادر درنیار

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️