2777
2789
شیواجون چه خبر؟

سلام عزیزم خبری نیست

ولنتاین که هیچ وقت برا هم چیری نمیگرفتیم فقط پارسال اون برام یه شاخه گل و شکلات گرفت. امسالم من از سر کار رفتم طرف خونشون از کار رفته بود خونه دوش بگیره حاضر شه نگو میخواسته برام دسته گل بگیره که وقت نشده بوده چون من رسیدم. بعد تو خیابون قرار گذاشته بودیم منم نمیدونم این چه اخلاق بدیه دارم هیچ ادرسی رو بلد نیستم و تنها بودنی دایما گم میشم هرچی زدم گوگل مپ هرچی لوکیشن داد ادرس پرسیدم پیداش نمیکردم اونجام جای بزرگ و شلوغیه.بعد عصبانی شد سرم داد زد پشت تلفن منم قطع کردم گفتم اصلا برو خونتون تهدید کرد اگه نیای خیلی برات بد میشه ها قشنگ منظورش این بود برم دیگه رفتم و تموم البته خیلی عصبانی بود ولی خیلی دلم شکست وقتی رفتم باز کلی غر زد و منم گریه کردم و گفت داد زدم حق باتوه معذرت میخوام حالا میخوای ببخش میخوای نبخش منم همچنان گریه و خلاصه ولن خیلی خوش گذشت😥

بعد ناز کشید اشتی شدیم رفتیم شام ولی ناراحت شد همش میگفت کلی برنامه داشتم به هم زدیش

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام عزیزم خبری نیست ولنتاین که هیچ وقت برا هم چیری نمیگرفتیم فقط پارسال اون برام یه شاخه گل و شکلا ...

سلام به روی ماهت

عزیزم حس میکنم هردوتون تحملتون تموم شده و این وضعیت عصبیتون کرده.دعا میکنم خدا کمکتون کنه و ان شالله هرچه زودتر همه چیز خوب بشه و تا آخر خوب باقی بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت عزیزم حس میکنم هردوتون تحملتون تموم شده و این وضعیت عصبیتون کرده.دعا میکنم خدا کمک ...

خیلی لطف داری عزیزم ازت ممنونم💗

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام شیوا جون من همچنان پیگیرتم ایشالا درست بشه زندگیت وسروسامون بگیری زودتر😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

شیوا جون منم جسته گریخته از داستانت خوندم فقط میخوام بگم با این جور مرد باید با سیاست رفتار کنی و سعی کنی با رفتارات اعصابشو آروم کنی

منم با همسرم روزای آشنایی و نامزدی روزی نبود که دعوا نکنیم اما کم کم با روحیات هم خو گرفتیم و گوش شیطون کر الان ماهی یبارم دعوا نمیکنیم و اگه هم کنیم اون طاقت نمیاره و سریع معذرت میخواد ..سعی کن همش در دسترسش باشی و خیالشو از بابت همه چیز راحت کنی 

وقتی زنگ میزنه زود جواب بده منتظرش نذار اگه عصبانی شد یه چیزی گفت هیچی نگو تا خودش بعد شرمنده شه از رفتارش و خیلی چیزای دیگه .. امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

راستی هیچوقتم بهش دروغ نگو حتی کوچیک..

بعدا اگه بفهمه ممکنه حساس تر یا شکاک بشه و اوضاع رو بدتر کنه

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
شیوا جون منم جسته گریخته از داستانت خوندم فقط میخوام بگم با این جور مرد باید با سیاست رفتار کنی و سع ...

عزیزم خداروشکر که الان زندگیت ارومه و خوشبختی عشقتون پایدار.

گوش شیطون کر بدبینیش و شکاکیش خیلی کمتر شده خودش میاد دنبالم سرووضعمم که حتی یه کرمم ندارم و خیلی مثبتم دیگه گیر نمیده فیلم بفرست لوکیشن بده و... ولی خب هنوزم هست کامل رفع نشده.منم کنترلمو از دست میدم گاهی کم میارم ولی بعد دعواهامون من پیش قدم میشم اب میشم رو اتیش وگرنه حالاحالاهاحرص میخوره از یه بحث کوچک

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام شیوا جان چه خبرااا؟اوضاع چطوره با نامزد گراااام😉

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سلام شیوا جان چه خبرااا؟اوضاع چطوره با نامزد گراااام😉

سلام عزیزم هیچی خداروشکر همه چی ارومه. از یه طرف بهم خیلی محبت میکنن خانوادش از طرف دیگه اصلا فکر سرو سامون دادنمون نیستن برام عجیبه. امشب هی هرکدوم میرسیدن تو بشقابم غذا میکشیدن. از اون طرفم باز دارن برا خونه خریدای ان چنانی تدارک میبینن چهار میلیونی فک کنم هزینه طرح جدیدشون بشه

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام عزیزم هیچی خداروشکر همه چی ارومه. از یه طرف بهم خیلی محبت میکنن خانوادش از طرف دیگه اصلا فکر سر ...

عزیزم شما باید خودتون به فکر خودتون باشید معلومه از اونا آبی گرم نمیشه😑خیلی خودخواهن😡

عزیزم شما باید خودتون به فکر خودتون باشید معلومه از اونا آبی گرم نمیشه😑خیلی خودخواهن😡

اخه هم درامد نامزدم خیلی کمه. هم نمیخواد بپذیره اصراااررررر که منم بچشونن دنیارو میریزم به هم اگه برا من هیچکار نکنن قطع رابطه میکنم و...

لطفا درخواست دوستی ندید
اخه هم درامد نامزدم خیلی کمه. هم نمیخواد بپذیره اصراااررررر که منم بچشونن دنیارو میریزم به هم اگه بر ...

فعلا يه كم دندون رو جيگر بزار ميگم شيوا شغل خودت رسمي هست؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.