2777
2789

یه چی میگم میدونم ناراحت میشی

قبلا هم احتمالا همین رفتارا رو داشتن که شما سرد شدی

حالا هم وضع همونه، منتهی خانواده ش زبون در آوردن

عزیزم بهش بگو سنمون داره میره بالا، پس کی میخواهیم سر و‌سامان بگیریم. این که یه عقد ساده ست، عروسی و خونه رو میخوان چی کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چی میگم میدونم ناراحت میشی قبلا هم احتمالا همین رفتارا رو داشتن که شما سرد شدی حالا هم وضع همون ...

اینارو بهش گفتم گیسو. نه ناراحت چرا بشم راس میگی ولی قبلا خرجایی که توقع داشتم در حد خرید خونه بود نه لباس عقد😡 انقد میگفت قبول کن با همین شرایط بریم منتظر ایده ال نباش خب الان قبول کردم چی شد پس😖 زیادم بهش بگم حرص میخوره عصبانی میشه

لطفا درخواست دوستی ندید

الان همه چیزشو بهم میگه اگه بگم مثلا تو پونصد داری سیصدو  بریم لباس بخریم دیگه حرفاشو بهم نمیگه پولاشو کاراشو قایم میکنه نمیخوام اینجوری شه

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم ایشالا سر عقل بیاد

مردا همین هستن

برای همه پول دارن الا زنشون

انگار زن بیچاره میخواد پولو چی کنه

تو هم غصه ت اینه عقد کنید و سر و سامان بگیرید، برای خودت که نمیخوای، برای جفتتون میخوای

مردا اینو نمیفهمن، نمیدونم زبون خانواده شون چه فرقی با مال ما داره

شیوا چجوری تحمل میکنی؟؟؟

شوهرت پررو شده ها(ببخشید البته) بت برنخوره

مردا از خداشونو همه چی ب نفعشون باشه واقعا میخای تااخر عمرت ساکت بمونی ک ی وقت خدایی نکرده بهش برنخوره؟؟ دختر فردا با 2تا بچه دستتو میکنه تو پوست گردو و خودش الفرار! اون موقع میتونی خودت یا بچه هات خیانتو تحمل کنین؟؟؟؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
چه خبر شیوا؟ خبری نیست؟ اون دختره زو فراموش کرده؟

هیچی.داره تلاش میکنه طفلی هم دایم با خانوادش به شیوه های مختلف حرف میزنه هم خودش کار میکنه هنوز که پولشو ندادن ولی میگه برا خرید عقده حالا بیاد دستش ببینم تا بیاد پیش من همشو خرج نکرده اخه هم بدهی داره هم ماشین باز تعمیرات داره.ابجیشم که باز عمل داره چندروز دیگه بعدشم گفت دندونامو میخوام درست کنم و مامانشم اشپزخونه رو میخواد درست کنه البته پنج سال پیش درست کردنا پول برا خودشون دارن.منم به نامزدم گفتم گفت میدونم فکر کردی نمیبینم نمیفهمم فقط منو تو اون خونه حساب نمیکنن اهمیت بهم نمیدن انگار بچشون نیستم هرچی محبت میکنم هرچی صحبت میکنم انگار با دیواره هیچ ثمری نداره رو اینا. منم هیچی دیگه چی بگم چه کنم

لطفا درخواست دوستی ندید
چه خبر شیوا؟ خبری نیست؟ اون دختره زو فراموش کرده؟

دختره رو نمیدونم ولی شنیدم از خواهرش یه مریضی داره هطرناکه باید عمل مجدد بشه و پنجاه تا هشتاد میلیون هزینشه برام جاابه که هرروز حرف این دختر از طریق اون خواهر تو خونشون هست دایما دلسوزیشو میکنه البته انگار نه انگارها که چیزی بوده با کنایه نیست ولی کاش یکم اتفاقا فک کنه که خب یه ماجراهایی بوده بهتره انقد اسم این دخترو نیارم تو خونه.بعدم برام جالبه با وجود اینکه میدونسته دختره همچین مریضی داره داشته میگرفتتش برا داداشش😯

لطفا درخواست دوستی ندید

با هم رفتیم اطراف تهرانم خونه و مغازه دیدیم خداروشکر عاقله درسته هنوز عقد نکردیما ولی همش فکر اینه که دیگه عقد تا عروسی رو نذاره طول بکشه وباز لنگ خانوادش باشه منم که خب عین قبل نیستم باهاش میسازم و میذارم هرچی در توانشه رو انجام بده و تلاش کنه، رویا بافی نمیکنم یا از خانوادش توقع ندارم برا همین خیالش راحت تر شده میگه اطراف شهر خونه و مغازه بخریم بهتر از اجاره تو خود شهره

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا چجوری تحمل میکنی؟؟؟ شوهرت پررو شده ها(ببخشید البته) بت برنخوره مردا از خداشونو همه چی ب نفعشو ...

دوست خوب و دلسوز و مهربونم دقیقا منظور با کدوم رفتار نامزدمه که باعث شده اینجوری فکر کنی؟ پوست گردو یعنی چی؟ اخه من اصلا خودم کار میکنم خونه بابامم که هستم سالهاست خودم خرجمو میدم چیزی غیر از اینکه کنارم باشه نمیخوام فقط همین حد که وظیفشو برای شروع زندگی انجام بده اونم در حد توان خودش

لطفا درخواست دوستی ندید

سعی کنید از خانوادش مخفی کاری کنید بعد از اینکه عروسی کردی روابطت رو به حداقل  برسون با این خانواده قشنگ مشخصه حیلی خرده شیشه دارن خصوصا خواهرش که واقعا خرده شیشه داره فعلا ولی تحمل کن دیگه چاره ای نیست

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.